Life

Dani Oțil, pregătit să fie tată a doua oară. Ce declarație a făcut soția sa, Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil a declarat în repetate rânduri că vrea să aibă mai mulți copii, iar acum soția sa, Gabriela Prisăcariu, a făcut o dezvăluire care i-a luat pe toți prin surprindere.
10.02.2022 | 17:20
Dani Otil pregatit sa fie tata a doua oara Ce declaratie a facut sotia sa Gabriela Prisacariu
Dani Oțil, din nou tată. Ce a dezvăluit soția vedetei, Gabriela Prisăcariu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fomodelul a născut în urmă cu cinci luni, un băiețel perfect sănătos care poartă numele Luca Tiago, căruia îi este dedicată în totalitate. În prezent, blondina face o declarație neașteptată.

Prezentatorul de la Antena 1 este pregătit să devină tată a doua oară după spusele soției sale, care înțelege de ce emana o anumită strălucire în timpul sarcinii.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu s-a sfiit să recunoască că îi este dor de perioada în care era însărcinată. Cu această ocazie soția lui Dani Oțil a explicat și care este motivul.

Dani Oțil, din nou tată. Ce a dezvăluit soția vedetei, Gabriela Prisăcariu

Pe toată perioada sarcinii Gabriela Prisăcariu a fost liniștită și nu a avut nicio grijă. Frumoasa blondină și-a încărcat bateriile pentru lunile de după naștere.

ADVERTISEMENT

Filmele și timpul liber au fost de bun augur pentru soția lui Dani Oțil, care se gândește serios să se întoarcă la acea perioadă pentru că este foarte obosită.

Cunoscutul fotomodel resimte din plin stresul și nopțile pierdute de când a devenit mamă pentru prima oară, de aici și dorința de a rămâne însărcinată din nou.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea zice că atunci când ești însărcinată ai o strălucire aparte, emani aceea frumusețe. Păi da, știți de ce?

Pentru că dormi, mânânci tot ce vrei pentru că ai pofte, ieși la plimbare, stai în pat, te uiți la Netflix, faci tot ce vrei. Cred și eu că ai o strălucire anume. 

ADVERTISEMENT

Acum am cearcăne cât casa, sunt neodihnită, da, vreau să fiu iar însărcinată. Când eram însărcinată mă plângeam că nu mai vreau să dorm și să stau în pat.

Nu aveam voie să fac prea multă mișcare. Ce-o fi fost în capul meu să-mi doresc lucrurile astea?”, a spus Gabriela Prisăcariu pe pagina de Instagram.

Gabriela Prisăcariu, slăbire rapidă după naștere

Frumoasa blondină a născut în luna septembrie, prin cezariană. Recuperarea a fost una destul de ușoară pentru vedetă, care a revenit la formele de dinainte de sarcină foarte repede.

Soția lui Dani Oțil a reușit să elimine kilogramele în plus la numai câteva săptămâni după naștere, asta și pentru că nu a luat foarte mult în greutate.

ADVERTISEMENT