Fotbal international

Daniel Alves a fost operat. Anunțul oficial făcut de PSG

06.06.2018 | 13:09
Daniel Alves a fost operat la genunchi

Daniel Alves a fost operat la genunchiul drept, este anunțul oficial făcut de PSG. Brazilianul va rata Campionatul Mondial din Rusia, după ce a suferit o accidentare gravă în finala Cupei Franței.

Medicii au declarat că fundașul brazilian va fi indisponibil timp de 6 luni în urma accidentării suferite în finala Cupei Franței. “Nu există matematică în medicină, poate dura puțin mai mult, dar și mai puțin. Într-o astfel de accidentare, intervenția chirurgicală este necesară”, a declarat Rodrigo Lasmar, medicul naționalei Braziliei, după ce l-a consultat pe Alves.

Diagnosticul pus de medici în urma accidentării a fost leziune la ligamentele încrucișate ale genunchiului. Astfel, la 35 de ani, Daniel Alves ratează Campionatul Mondial din Rusia.

Daniel Alves a fost operat. PSG a făcut anunțul oficial

“Daniel Alves a fost operat astăzi la genunchiul drept de echipa chirurgicală de ortopedie a Spitalului Pitie Salpetriere. Intervenția a fost efectuată cu întârziere pentru a putea fi folosită o tehnică chirurgicală care să permită reducerea la maximum a perioadei de indisponibilitate”, este anunțul oficial făcut de PSG pe site-ul clubului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri