Nicio categorie

Daniel Alves s-a bucurat ca un copil la golul lui Neymar. Video

03.07.2018 | 15:05
Daniel Alves s-a bucurat ca un copil la golul lui Neymar

Absent la Campionatul Mondial 2018 din cauza unei accidentări suferite în finala Cupei Franței, Daniel Alves urmărește meciurile Braziliei la televizor și se bucură ca un copil atunci când colegii lui marchează sau se califică mai departe în competiție.

Fundașul lui PSG a avut un ghinion teribil chiar înainte de CM 2018. S-a accidentat în finala Cupei Franței și a fost nevoit să se opereze la genunchi, urmând să fie indisponibil o jumătate de an. Chiar dacă nu a făcut deplasarea în Rusia cu lotul Braziliei, Alves este cu sufletul aproape de Selecao și urmărește la televizor toate meciurile de la Mondial.

Daniel Alves s-a bucurat ca un copil la golul lui Neymar

Daniel Alves nu ratează meciurile naționalei sud-americane. Brazilianul a postat pe Instagram un filmuleț în care apare în timp ce urmărește meciul Brazilia – Mexic. Cel mai probabil, Alves se află în compania unui prieten, dacă este să ne luăm după cele 2 beri de pe masă. Dani s-a lăsat filmat în timp ce se bucură ca un copil la golul lui Neymar. Fundașul lui PSG își așteaptă coechipierii acasă cu trofeul mondial.

Gol Gol Goooolll. Vamos Brasil ??⚽ #ReactionChallenge @budweiser #apreciecommoderacao

A post shared by DanialvesD2 My Twitter (@danialves) on

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri