Fotbal intern

Primul jucător care pleacă de la FCSB în 2019! S-a înţeles cu o echipă din Liga 1 Betano

05.01.2019 | 13:39
Primul jucator care pleaca de la FCSB in 2019 Sa inteles cu o echipa din Liga 1 Betano

Daniel Benzar a ajuns la un acord cu Dunărea Călăraşi pentru a evolua sub formă de împrumit la gruparea antrenată de Dan Alexa, după ce Costi Nica, fostul fotbalist de la Dinamo Bucureşti, a acceptat oferta de a juca pentru nou-promovata din Liga 1 Betano, informaţie oferită de FANATIK.

Mihai Teja şi-a făcut deja planurile pentru următoarea perioadă la FCSB, iar noul antrenor al vicecampioanei României nu doreşte să se bazeze pe serviciile lui Daniel Benzar. Astfel, fotbalistul în vârstă de 21 de ani a fost cedat sub formă de împrumut la Dunărea Călăraşi până în vară, anunţă Digisport.

Daniel Benzar va juca pentru Dunărea Călăraşi până în vară

Dan Alexa a reuşit să îl convingă pe Gigi Becali să îl lase pe Daniel Benzar la Dunărea Călăraşi după ce antrenorul a negociat cu afaceristul din Pipera pentru preluarea postului de prinicpal la vicecampioana României. Gigi Becali l-a ales pe Mihai Teja, dar a rămas în relaţii bune cu tehnicianul de la Dunărea Călăraşi.

Daniel Benzar îi aplaudă pe fanii FCSB-ului la finalul meciului cu Rudar

Nu este prima dată când FCSB vrea să îl împrumute pe Daniel Benzar. La începutul sezonului 2018 – 2019, Gigi Becali a dorit să-l trimită pe fratele mai mic al lui Romario Benzar la FC Voluntari, dar “roş-albaştrii” s-au lovit de refuzul băiatului, care a preferat să rămână sub comanda lui Nicolae Dică şi a sperat că va prinde un loc de titular. Fostul antrenor de la FCSB nu i-a acordat şanse mijlocaşului în vârstă de 21 de ani.

În vârstă de 21 de ani, Daniel Benzar a ajuns la FCSB în iulie 2015 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2022. Atacantul a fost cumpărat de Gigi Becali de la LPS Banatul cu 10.000 de euro, dar pe parcursul timpului a mai fost cedat sub formă de împrumut la echipe precum Academica Clinceni şi FC Voluntari.

  • 300.o00 de euro este cota lui Daniel Benzar, conform transfermarkt.com