Carousel hot news

“Eu l-am descoperit, e plin de calităţi”. Cine l-a adus pe Daniel Benzar la Steaua

Numele uneia dintre revelaţiile acestui început de sezon în Liga 1 BETANO, Daniel Benzar, este pe buzele tuturor celor implicaţi în fenomen, oamenii de fotbal având numai cuvinte de laudă la...
12.08.2017 | 00:06
ADVERTISEMENT

Numele uneia dintre revelaţiile acestui început de sezon în Liga 1 BETANO, Daniel Benzar, este pe buzele tuturor celor implicaţi în fenomen, oamenii de fotbal având numai cuvinte de laudă la adresa jucătprului de 19 ani. Fratele mai mic al internaţionalului transferat recent de FCSB a impresionat pe toată lumea mai ales prin golul superb marcat în partida cu Concordia Chiajna.

Numai fostul antrenor al Stelei, Mirel Rădoi, nu pare a fi mirat de evoluţiile fotbalistului “roş-albastru”, aceast deoarece el este cel care l-a adus pe Daniel Benzar la gruparea patronată de Gigi Becali, de la LPS Banatul, în 2015. Rădoi spune că a fost ”cucerit” de tânărul jucător de prima dată când l-a văzut, aceasta petrecându-se la o selecţie desfăşurată acum doi ani.

“Nu aveam nevoie de nicio impresie, ştiam că are multe calităţi. Eu l-am descoperit şi transferat la Steaua după ce am organizat o selecţie la Clinceni, în momentul în care am semnat cu Steaua ca antrenor”, a spus Rădoi, pentru eusunt12.ro. La primul meci ca titular al lui Benzar, fundaşul dreapta a marcat un gol de generic, prin care a egalat la Chiajna.

ADVERTISEMENT

Execuţia lui l-a impresionat şi pe Ilie Dumitrescu, iar acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa fotbalistului. ”Benzar a avut un şut senzaţional, a fost premeditat, a mai avut o tentativă. Execuţia lui Benzar este de manual, de Del Piero. Am auzit numai lucruri bune despre copilul ăsta, bravo”, a afirmat Ilie Dumitrescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri