Fotbal intern

Steaua nu renunţă la un tânăr de viitor. Ofertă de la ASA, refuzată categoric

Dacă până acum puţin timp, Steaua avea mari probleme să găsească jucători care să corespundă regulii U21, între timp lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Pe lângă Denis Man, a mai...
05.07.2017 | 12:08
Steaua nu renunta la un tanar de viitor Oferta de la ASA refuzata categoric

Dacă până acum puţin timp, Steaua avea mari probleme să găsească jucători care să corespundă regulii U21, între timp lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Pe lângă Denis Man, a mai apărut un atacant de mare calitate, Daniel Benzar, nimeni altul decât fratele internaţionalului Romario Benzar. Se pare că Nicolae Dică va conta pe tânărul de 19 ani în noul sezon, Steaua refuzând să-l lase să plece în altă parte.

Ultima ofertă pentru micul Benzar a venit chiar acum câteva zile, de la noul manager general al clubului ASA Târgu Mureş, Dinu Gheorghe, dar acesta a avut surpriza de a fi refuzat categoric. Dinu “Vamă” susţine că şefii de la FCSB i-au transmis că atacantul va rămâne în lotul lui Nicolae Dică şi se va lupta pentru un loc de titular în noua ediţie de Liga 1, fiind unul dintre jucătorii eligibili pentru regula U21.

”Mă aşteptam să-l văd mai mult pe Benzar. Am înţeles că cei de acolo sunt foarte mulţumiţi de el. Eu am vrut să-l iau la Târgu Mureş, dar cei de la Steaua nici nu au vrut să audă. Mi-au zis clar <<Este un jucător pe care contăm în acest an competiţional>>”, a declarat Dinu Gheorghe. Benzar a evoluat destul de bine în amicalele din Olanda, reuşind să marcheze un gol şi să ofere două pase de gol colegilor în meciul cu Team Regio.

Daniel Benzar poate evolua atât ca extremă, cât şi ca atacant central şi l-a impresionat pe Dică în primul cantonament. Acesta se va lupta pentru un loc de titular cu Dennis Man, care pare principalul favorit, Robert Grecu, jucător dorit insistent de noul tehnician la echipă, şi cu Vlad Mihalcea. Benzar a fost cumpărat de FCSB în urmă cu două sezoane, de la LPS Banatul, dar a fost împrumutat la Clinceni, unde a jucat în 42 de meciuri şi a înscris de 8 ori.

200.000 de euro este cota de piaţă a lui Daniel Benzar, conform transfermarkt.com.

Sursa foto: facebook steaua

Tags: