Fotbal intern

Daniel Benzar, umilit de stewarzi la meciul România – Serbia 0-0. “Cine eşti mă, tu? Hai, dă-i drumu’ d-aici!”

15.10.2018 | 07:42
Daniel Benzar se duelează cu un adversar de la Rudar Velenje pe "Arena Naţională". Mijlocaşul FCSB-ului, umilit de un steward înainte de România - Serbia 0-0

Daniel Benzar a mers pe “Arena Naţională” la meciul disputat de echipa naţională a României împotriva Serbiei, scor 0-0, în Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor, iar fratele fundaşului Romario Benzar a fost umilit de stewarzi înaintea partidei care a avut loc în faţa a 48.513 de fani.

Cu o oră înaintea meciului România – Serbia, Daniel Benzar, mijlocaşul FCSB-ului, a avut o discuţie aprinsă cu oamenii legii în faţa stadionului. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a apărut pe Bulevardul Mihai Bravu la volanul unui BMW de culoare neagră şi a încercat să pătrundă în cutrea Arenei Naţionale pentru a-şi parca bolidul.

Cum a fost umilit Daniel Benzar de stewarzi la meciul România – Serbia 0-0

Daniel Benzar era însoţit de iubita lui, Maria, şi a încercat să-i convină pe jandarmi, dar şi pe stewarzii angajaţi de FRF pentru meciul România – Serbia să-l lase să intre în parcare, dar fotbalistul FCSB-ului nu avea acces auto emis de Federaţia Română de Fotbal.

Astfel, gsp anunţă că un steward prezent în zona prin care Daniel Benzar intenţiona să pătrundă în curtea celui mai mare stadion din România l-a luat peste picior pe fotbalistul pregătit de Nicolae Dică. “Nu vă putem permite accesul, vă rugăm să vă puneţi în mişcare”, a spus un om de la pază. Daniel Benzar a insistat. “Sunt jucător Steaua. E tărziu, lăsaţi-mă să intru”. Stewardul nu s-a lăsat convins. “Cine eşti mă, tu? Hai, dă-i drumu’ de aici… Hai, domne, n-auzi! Puneţi-vă în mişcare. Accesul se face doar cu parking!”, i-a transmis angajatul de la firma de pază mijlocaşului de la FCSB.

Daniel Benzar şi iubita lui Maria
Daniel Benzar şi Maria

Daniel Benzar a luat-o pe jos spre stadion

Daniel Benzar nu a reuşit să îi convingă pe stewarzii de la stadion, a pornit bolidul şi a plecat pe Bulevardul Mihai Bravu pentru a găsi un loc de parcare. Apoi, fotbalistul şi iubita lui, Maria, au luat-o pe jos până la stadion pentru a vedea meciul România – Serbia, scor 0-0.