Life

Daniel Buzdugan, declarație uimitoare despre credință. Ce ar vrea să facă omul de radio

Daniel Buzdugan, afirmație surprinzătoare. Ce spune renumitul om de radio despre rugăciune și traiul în mijlocul pustietății.
17.11.2022 | 19:22
Daniel Buzdugan declaratie uimitoare despre credinta Ce ar vrea sa faca omul de radio
Daniel Buzdugan, afirmație surprinzătoare. Ce spune despre rugăciune și traiul în pustietate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actorul în vârstă de 48 de ani și-a deschis sufletul în fața fanilor și a făcut o declarație uimitoare despre credință. Ce ar vrea să facă fostul prezentator de la Antena Stars. Vedeta nu glumește cu acest aspect important.

Daniel Buzdugan, afirmație surprinzătoare. Ce spune despre rugăciune și traiul în pustietate

Daniel Buzdugan și-a luat fanii prin surprindere. Omul de radio a plecat zilele acestea într-o vacanță în Amfiteatrul Transilvaniei, de unde a discutat despre credință, rugăciune și pace interioară. În plus, a dezvăluit unde ar vrea să se stabilească.

ADVERTISEMENT

Vedeta a descoperit în drumeția sa o casă simplă, amplasată în mijlocul pustietății, colegul lui Mihai Morar, subliniind că i-ar plăcea să cumpere un astfel de loc pentru a fi mai aproape de Dumnezeu și cu gândurile sale.

„Sunt multe locuri de genul acesta care ar merita locuite. Ceea ce este foarte important este că dacă alegem să locuim, să păstrăm duhul locului, cu liniște, curățire sufletească, cu respectul față de natură.

ADVERTISEMENT

Este foarte frumos să nu ai foarte mulți vecini sau să ai vecini care să fie la fel, în duhul și în spiritul locului. Acum sincer vorbind, dacă cineva care are o poiată din asta, așa în munte,, mi-ar plăcea să locuiesc. 

Mi-ar plăcea în singurătate, aș merge să locuiesc aici măcar câteva zile pe săptămână.  Cum o fi să stai tu singur, cu natura, cu o carte de rugăciuni, cu stelele”, a mărturisit Daniel Buzdugan pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Daniel Buzdugan, o persoană foarte credincioasă

Daniel Buzdugan este o persoană foarte credincioasă. Omul de radio consideră că liniștea interioară vine și din cărțile pe care le citește. De asemenea, vedeta crede că un om care are pace în suflet poate dărui și celorlalți.

Mai mult decât atât, fostul prezentator recunoaște că a simțit prezența Divinității în foarte multe situații, mai ales că venirea sa pe lume s-a produs foarte devreme, la 7 luni de sarcină. La naștere cântărea numai 1,1 kilograme.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire și abia după o lună și jumătate de stat în incubator părinții au putut să se bucure de minunea din viața lor.

ADVERTISEMENT
Tags: