Life

Daniel Buzdugan, în noul sezon America Express? Alături de cine ar vrea să participe: ”M-aș costuma în gagică”

Daniel Buzdugan, concurent în următoarea ediție America Express? Cu cine ar vrea să facă echipă omul de radio în reality show.
15.03.2023 | 18:00
Daniel Buzdugan in noul sezon America Express Alaturi de cine ar vrea sa participe Mas costuma in gagica
Daniel Buzdugan, concurent în următoarea ediție America Express? Cu cine ar vrea să facă echipă omul de radio în reality show. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Matinalul de la Radio ZU se numără printre candidații din noul sezon America Express, de la Antena 1? Alături de cine ar vrea să participe jurnalistul originar din orașul Iași, care spune că ar vrea să se costumeze ”în gagică”.

Daniel Buzdugan, concurent în următoarea ediție America Express? Cu cine ar vrea să facă echipă omul de radio în reality show

Daniel Buzdugan a făcut declarații despre reality show-ul America Express și știe deja cu cine va face echipă. Vedeta susține că vrea să fie persoana feminină. În plus, vrea să plece în aventura de la Antena 1 cu bunul său prieten, Mihai Morar, dar și cu altcineva.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment nu i s-a propus să filmeze pentru emisiunea celebră de la Antena 1, fiind conștient că este vorba de un show foarte greu, mai ales când vine vorba de autostop. Matinalul știe că femeile au mai mult succes în acest sens.

„Încă nu mi s-a propus să particip, dar nu cred că aș zice . Este foarte greu, dar e o emisiune la care cred că toată lumea și-ar dori să participe. Nu știu cine ar putea refuza, e fabulos ceea ce se întâmplă acolo.

ADVERTISEMENT

Ca partener mi-aș dori să plec cu Maria, cu fiica mea.  Dacă aș merge cu Mihai Morar, m-aș îmbrăca eu în femeie. Așa ai mai multe șanse la autostop. Se pierde mult timp dacă echipa este formată din doi bărbați.

Atunci m-aș epila, mi-aș pune o perucă și aș fi partenera lui Morar. O să fie Morar și Buzduganca. Într-o echipă trebuie să fie și o femeie. Așa că m-aș costuma în gagică, să nu avem timpi morți.

ADVERTISEMENT

Ori într-o babă. În orice țară, oriunde ai fi, de o femeie bătrână ți se face milă. Și e și respectată”, a declarat Daniel Buzdugan despre posibilitatea de a pleca în America Express, pentru cancan.ro.

Daniel Buzdugan și Mihai Morar, prietenie de aproape 20 de ani

Daniel Buzdugan și Mihai Morar au o prietenie de aproape 20 de ani și fac o echipă pe cinste la matinalul de la Radio ZU pe care îl moderează încă din anul 2008. Cei doi au o relație foarte frumoasă, după ce s-au cunoscut în 2004.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv vedeta abia venise de la Iași în Capitală pentru a-și urma visul. Inițial, făcea echipă cu un alt coleg, care a fost înlocuit într-o zi de fostul prezentator de la Antena Stars. Așa au ajuns să prezinte Dimineața DeMentă de la Radio 21.

ADVERTISEMENT