Life

Daniel Buzgudan, întâlnire de gradul zero! Cu cine a dat nas în nas în timpul unei plimbări prin pădure

31.10.2020 | 17:12
Daniel Buzgudan intalnire de gradul zero Cu cine a dat nas in nas in timpul unei plimbari prin padure
ADVERTISEMENT

Daniel Buzdugan și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie inedită, după ce le-a arătat acestora cu cine a dat nas în nas în timpul unei plimbări prin pădure.

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din showbiz-ul românesc. Realizatorul de programe laudă se laugă și cu o frumoasă comunitate în mediul online, având sute de mii de fani pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Artistul se bucură de o familie unită, având o soție frumoasă și doi copii minunați, dar și de prietenii de lungă durată, motiv pentru care nu este de mirare că Daniel Buzdugan reușește, datorită carismei sale, să formeze legături speciale cu diverse tipologii de oameni.

Daniel Buzgudan, întâlnire de gradul zero! Cu cine a dat nas în nas în timpul unei plimbări prin pădure

Daniel Buzdugan este foarte activ în mediul online, acolo unde stârnește adesea amuzamentul urmăritorilor săi prin fotografiile și videoclipurile sale comice. În același timp, de când a devenit tată, actorul și-a cunoscut latura sensibilă, dovadă fiind postările emoționante pe care le face pe conturile de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Matinalul de la Radio Zu este atât un familist convins, cât și un prieten de nădejde, având o familie frumoasă și numeroși prieteni, pe care se poate baza oricând. De asemenea, este un mare admirator al nunților, de vreme ce contul său de Instagram conține numeroase fotografii de la nunți.

Recent, prezentatorul TV s-a întâlnit, în timp ce hoinărea prin pădure, cu un doi tineri proaspăt căsătoriți. Conștient de vremurile grele pe care le cunoaște omenirea, Daniel Buzdugan a văzut, prin prisma acelor tineri, o urmă de normalitate. Emoționat, omul de radio a simțit nevoia să facă o poză cu cei doi, pe care a postat-o pe contul său de Instagram, alături de un mesaj sensibil, semn că între Buzdugan și cei doi tineri s-a format deja o relație de prietenie.

ADVERTISEMENT
Daniel Buzdugan
Daniel Buzgudan, întâlnire de gradul zero! Cu cine a dat nas în nas în timpul unei plimbări prin pădure. Sursa foto: Instagram

,,cea mai frumoasă întâmplare dintr-o banală și ploiasă zi de sfârșit de octombrie. ei și cum bănănăiam eu așa prin pădure…. hop, o mireasă! au semnat la primărie, au venit la poze în pădure și gata nunta! sunt sigur că legătura asta a lor va ține pentru că-i făcută la vremuri cu încercări! unii dintre noi căutăm bucuria, in orice situatie ne-am afla… casă de piatră oameni frumoși și să nu uitați clipa minunată din pădure! mă bucur că v-am întâlnit! Doamne ajută!”, a scris Daniel Buzdugan în dreptul fotografiei.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Daniel Buzdugan și soția sa, Monica, au fost nașii cuplului format din Flick și frumoasa sa soție, Denisa Hodișan.

ADVERTISEMENT

De peste 17 ani, Daniel Buzdugan este căsătorit cu Monica, medic stomatolog. Cuplul obișnuiește să își țină relația departe de lumina reflectoarelor, rareori participând împreună la evenimente. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Maria și un băiețel, pe nume Luca.

 

ADVERTISEMENT