Fotbal intern

Daniel Chiriță era să își piardă piciorul la „Ultimul trib”. Ce a pățit fostul rapidist

09.12.2018 | 12:52
Daniel Chiriță a suferit o accidentare la emisiunea „Ultimul trib”

Fostul fotbalist al Rapidului și al Petrolului, Daniel Chiriță, a avut mari probleme de sănătate în timpul emisiunii „Ultimul Trib”, show care este televizat pe Antena 1.

Daniel Chiriță a suferit o infecție gravă din cauza unei zgârieturi suferite în timpul petrecut la Madagascar. Fostul fundaș s-a speriat chiar că ar fi putut să își piardă piciorul. „A contactat o infecție gravă la piciorul drept. Din cauza condițiilor de acolo, probabil că a avut imunitatea slăbită. A trecut pe sub un gard, legat de mâini, și a căpătat o zgârietură care s-a infectat”, au spus apropiații lui Daniel Chiriță, pentru Libertatea.

Daniel Chiriță putea să își piardă piciorul

Cei de la Libertatea susțin că fostul sportiv a trebuit să cheltuiască o adevărată avere pentru a nu-și pierde piciorul: „Azi s-a infectat, a doua zi, eliminat fiind din concurs, a ajuns acasă. Cum a ajuns, a intrat pe tratament cu antibiotice pe o perioadă de 10 zile. A făcut 6 grame de antibiotic injectabil în venă, zi de zi. Per total, a cheltuit în jur de 4.000 de euro din propriul buzunar! A trăit clipe de teroare, a intrat în panică! I-a fost frică să nu se ajungă la amputarea membrului”, au mai spus prietenii fotbalistului.

Daniel Chiriță încă nu s-a retras de tot din fotbal. El este antrenor și jucător în Liga a 4-a, la propria sa școală de fotbal, numită „Petrolul 95”. De-a lungul carierei, Chiriță a jucat pentru Universitatea Craiova, FC Național, Rapid, Șahtior, Zenit Santk Petersburg, Stal Alchevsk, UTA Arad, Astra, CS Ștefănești și Petrolul. În ultima perioadă, Chiriță a devenit pasionat de body-building.

Daniel Chiriță a suferit o accidentare la emisiunea „Ultimul trib”
Daniel Chiriță, participant la emisiunea „Ultimul trib”, e pasionat de body-building

Ce performanțe a reușit Daniel Chiriță în cariera de fotbalist

Chiriță are 284 de meciuri jucate și 7 goluri înscrise în Liga 1. El a câștigat de două ori Cupa României, în 1995 cu Petrolul și în 2002 cu Rapidul. De asemenea, a făcut parte din echipa Rapidului care a câștigat titlul în sezonul 1998/1999.

Daniel Chiriță nu este singurul fotbalist care participă la emisiuni televizate. În ultimii ani, la astfel de reality show-uri au mai fost prezenți Giani Kiriță sau Cristi Pulhac, dar și sportivi precum fosta gimnastă Diana Bulimar sau cvatruplul campion mondial la skandenberg, Ion Oncescu.