Simona Halep

Daniel Dobre a dezvăluit motivul despărțirii de Simona Halep: ”Ea și cu Darren au considerat că este mai bine să aibă pe altcineva în echipă”. EXCLUSIV

18.02.2020 | 09:18
Daniel Dobre a dezvaluit motivul despartirii de Simona Halep Ea si cu Darren au considerat ca este mai bine sa aiba pe altcineva in echipa EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al Simonei Halep, Daniel Dobre, a dezvăluit într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK motivul despărțirii de fostul lider mondial.

Daniel Dobre a dezvăluit motivul despărțirii de Simona Halep: ”Ea totdeauna a făcut nişte paşi care au dus-o înainte”

”Nu a fost neapărat surprinzător. Simona are o mare calitate şi poate nimeni nu a observat-o. Ea totdeauna a făcut nişte paşi care au dus-o înainte. Şi eu sunt printre primii care i-au spus acest lucru. Indiferent că mă loveşte pe mine sau mă priveşte pe mine”, a dezvăluit Daniel Dobre motivul despărțirii de Simona Halep.

ADVERTISEMENT

”Deciziile pe care le-a luat, indiferent dacă este de antrenor, de preparator fizic, de pregătire, au dus-o înainte. Ca atare, i-am spus: ‘Ai încredere în tine’. Vorbind şi cu ea ştiu ce pot să ofer şi ce are nevoie. Ea are nevoie tot timpul să se dezvolte”, a declarat Dobre pentru FANATIK.

”Am fost 100%, dar te mai gândeşti”

”Poate m-am dezvoltat şi eu odată cu ea, dar nu atât de mult încât pentru perioada următoare să pot oferi ajutor. Mai erau şi alte probleme de ale mele: probleme de familie, care nu m-au lăsat tot timpul să fiu la nivel mental, emoţional, la nivelul la care s-ar fi dorit”, a explicat Daniel Dobre.

ADVERTISEMENT

”Am fost 100%, dar te mai gândeşti. Ea şi cu Darren au considerat că este mai bine să aibă pe altcineva în echipă. Am discutat, nu s-a întâmplat nimic neaşteptat. Sunt nişte decizii care ajută sportivul”, a mai spus antrenorul în interviul pentru FANATIK.

”Arti este mult mai pozitiv ca mine”

”Niciodată eu ca antrenor nu o să îmi pun interesul pe primul loc înaintea sportivului. Sportivul este cel mai important. Ca atare, nu a fost nicio problemă, vorbim în continuare, e totul ok”, a afirmat Dobre.

ADVERTISEMENT

”În locul meu a apărut Artemon Apostu-Efremov și cred că este mai potrivit decât mine pentru că este mult mai tânăr, joacă foarte bine, are experienţă la fel de mare ca mine. Este mult mai pozitiv ca mine şi trebuie să o spun”, a precizat fostul antrenor al Simonei Halep.

Dobre nu înțelege răutățile oamenilor

Daniel Dobre, unul dintre oamenii care i-au fost aproape Simonei Halep în momentele grele, a mai dezvăluit în interviul acordat FANATIK ce i-a spus jucătoarea de tenis în momentul în care au întrerupt colaborarea ce dura de mulți ani.

ADVERTISEMENT

Daniel Dobre a mai explicat cum face față haterilor, care se strâng la fiecare eșec al Simonei Halep și mărturisește că de multe ori nu poate să înțeleagă răutățile venite din partea oamenilor, multe dintre acuzațiile acestora fiind greu de înțeles pentru antrenor.

ADVERTISEMENT