Simona Halep

Daniel Dobre, fostul antrenor al lui Halep, convins că temperatura de la Melbourne a influențat rezultatul meciului cu Muguruza: ”La 20 de grade, Simona câștiga”

30.01.2020 | 17:06
Daniel Dobre fostul antrenor al lui Halep convins ca temperatura de la Melbourne a influentat rezultatul meciului cu Muguruza La 20 de grade Simona castiga
ADVERTISEMENT

Simona Halep a ratat șansa de a juca din nou finala de la Australian Open. În penultimul act de la Melbourne, românca a fost învinsă de Garbine Muguruza (32 WTA) cu scorul de 6-7 (8), 5-7, la capătul unui meci de peste două ore.

Daniel Dobre, fostul antrenor al lui Halep, convins că  de la Melbourne a influențat rezultatul meciului cu Muguruza

Partida dintre Halep și Muguruza s-a disputat pe o căldură infernală, termometrul indicând 40 de grade Celsius la Melbourne.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al Simonei, Daniel Dobre, cel alături de care românca și-a trecut în palmares Wimbledon-ul în 2019, consideră că temperatura ridicată din Australia a fost decisivă în rezultatul meciului Halep – Muguruza.

”Tenisul este un sport de zi. Azi, la 40 de grade, Muguruza a fost avantajată. Dacă jucau același tenis, azi, la o temperatură de 20-25 de grade, rezultatul era în favoarea Simonei”, a spus Dobre la Digi24.

ADVERTISEMENT

Daniel Dobre: ”Simona are încă foame de trofee”

În opinia lui Dobre, Simona Halep a avut un Australian Open 2020 în care a jucat excelent, cu inima, și a arătat că încă are o mare foame de trofee. De asemenea, fostul om din staff-ul româncei, consideră că aceasta are un serviciu mult mai bun decât în sezonul trecut.

”Simona a jucat foarte bine, a avut șansele ei, dar pe final adversara ei a fost mai inspirată. A arătat un tenis foarte bun și a arătat că foame de trofee este acolo. A jucat cu inima, foarte atentă, tot turneul, nu doar meciul de azi. E un lucru pozitiv pentru tot sezonul.

ADVERTISEMENT

Când a jucat bine în Australia a avut rezultate bune pe tot parcursul anului. Simona a arătat îmbunatățiri la serviciu, care este mult mai bun decât anul trecut. Nu are multe de îmbunătățit. A arătat o atitudine bună. Sunt foarte pozitiv și foarte sigură că Simona va avea rezultate bune în acest an”, a mai spus antrenorul pentru sursa citată.

Halep și Dobre nu mai colaborează din noiembrie 2019

Pe 28 noiembrie, Simona Halep anunța că încheie colaborarea cu Daniel Dobre, antrenor alături de care a câștigat în premieră turneul de la Wimbledon.

ADVERTISEMENT

Începând din 2020, românca este pregătită full-time de Darren Cahill, cel care a pregătit-o până în finalul lui 2018.

  • Simona Halep și Daniel Dobre au colaborat în perioada martie 2019 – octombrie 2019
ADVERTISEMENT
Tags: