Simona Halep

Daniel Dobre, prima reacție după ce a fost anunțat drept viitorul antrenor al Simonei Halep! „Suntem prieteni de atâta vreme”

12.03.2019 | 10:33
Daniel Dobre prima reactie dupa ce a fost anuntat drept viitorul antrenor al Simonei Halep Suntem prieteni de atata vreme

Daniel Dobre a oferit prima reacție după ce a fost anunțat drept viitorul antrenor al Simonei Halep! Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei României de FED Cup a fost cel care a spus despre Dobre că va fi numit tehnicianul fostului lider mondial. Antrenorul recunoaște că a avut câteva discuții chiar pe această temă cu Simona Halep, dar a precizat că lucrurile sunt încă departe de a prinde contur.

Daniel Dobre, prima reacție după ce a fost anunțat drept viitorul antrenor al Simonei Halep!

“Deocamdata nici eu nu stiu. Au fost numai discutii prietenesti, atat. Suntem prieteni de atata vreme, vom vedea ce se va intampla”, a spus Daniel Dobre pentru ziare.com. De remarcat că Simona Halep și Daniel Dobre au mai colaborat în trecut. Cei doi au o relație excelentă bazată pe o prietenie îndelungată. Tehnicianul are o experiență importantă în tenisul românesc, și este considerat un adevărat specialist în creșterea tinerelor talente. Daniel Dobre a mai lucrat și cu Alexandra Dulgheru și s-a aflat în prim plan după un conflict cu Mihaela Buzărnescu.

Astfel, î ntr-un interviu acordat FANATIK, tatăl jucătoarei de tenis a povestit cum au decurs negocierile cu Daniel Dobre legate de un wildcard pentru turneul de la București. „Anul trecut deja începuse să aibă rezultate, era pe o pantă ascendentă şi le-am cerut un wildcard la turneul de la Bucureşti, pentru că punctele pe care Mihaela le-ar fi primit pentru un tur sau două ar fi ajutat-o foarte mult să urce în clasament la acel moment! Am fost la toţi, şi la preşedinte şi la vicepreşedinte…

Daniel Dobre, prima reacție după ce a fost anunțat drept viitorul antrenor al Simonei Halep! Daniel Dobre
Daniel Dobre nu exclude varianta ca în viitor să o antreneze pe Halep

Dobre, scandal cu Buzărnescu

Iar Daniel Dobre, venit de două săptămâni ca director tehnic al FRT, m-a întrebat iritat de ce tot insist şi cer eu wildcard pentru Mihaela, că şi-aşa e bătrână, ce performanţe mai poate ea să facă!? Că el decide acolo cine intră pe tabloul de la Bucureşti şi că le va oferi wildcard altor jucătoare, mai tinere”, a povestit Mihai Buzărnescu.

Simona Halep a rămas fără antrenor după despărțirea de Darren Cahill. Australianul a decis să dedice mai mult timp familiei și a renunțat la colaborarea cu fostul lider mondial. “Caut un antrenor, mă gândesc să iau un antrenor, dar în acest moment nu am niciun nume pe listă. Este o nouă provocare, dar nu îmi este ușor, așa că voi lua o decizie”, declara Simona Halep chiar la Indian Wells, turneul la care se află în prezent.