Simona Halep

Daniel Dobre ştie cum poate deveni invincibilă Simona Halep: “Aşa nu am pierde niciun meci tot anul”

17.07.2019 | 10:04
Daniel Dobre stie cum poate deveni invincibila Simona Halep Asa nu am pierde niciun meci tot anul

Invitat la emisiunea lui Marius Tucă, Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep alături de care s-a impus la Londra, a anunțat că i-a propus lui Darren Cahill să revină în staff-ul campioanei noastre.

Daniel Dobre ştie cum poate deveni invincibilă Simona Halep: “Vorbesc cu Darren Cahill”

Daniel Dobre crede că dacă Darren se va întoarce în echipă, Simona Halep nu va mai pierde niciun meci până la finalul anului: “Vorbesc cu Darren. Nu am nicio problema sa cer sfaturi. Cand am o problema, ma consult chiar si cu cei mai tineri. Eu l-am chemat pe Darren, daca poate sa vina.

Bineinteles ca imi doresc sa o antrenez in continuare pe Simona, dar il vreau si pe Darren. Cu Darren langa noi, n-ar mai pierde niciun meci tot anul!”, a declarat Daniel Dobre pentru emisiunea Marius Tucă Show.

Dezvăluirea făcută de Daniel Dobre: „Cu Darren Cahill lângă noi, Simona n-ar mai pierde un meci tot anul.”
Dezvăluirea făcută de Daniel Dobre: „Cu Darren Cahill lângă noi, Simona n-ar mai pierde un meci tot anul.”

Este mai independentă decât Federer

Daniel Dobre a continuat interviul evidențiind calitățile și punctele forte ale Simonei. Unul dintre aceste puncte forte îl reprezeintă independența, de care antrenorul spune că iese în evidență mai mult chiar decât la Roger Federer.

“Simona este cea mai independentă jucătoare, cred că nici Federer nu este aşa independent ca Simona. Am văzut momente la turnee, înainte de meci, când ploua sau în alte momente, dacă îi vezi pe Federer, Nadal şi Djokovic cum se distrează ca nişte copii, râzi. Apoi, când vine coach-ul şi îi zice lui Federer să meargă să vorbească despre meci, pleacă instantaneu şi merge ca un bebeluş. Simona este o fire foarte independentă, d-asta este acolo sus. Este cu totul altfel şi d-asta cred că este acolo unde este, a explicat Daniel Dobre în cadrul emisiunii Marius Tucă Show.

Simonei Halep îi plac liniștea și echilibrul

Antrenorul a povestit și cum se împacă temperamentul lui cu cel al Simonei Halep: „Eu sunt calm în aparenţă, în sinea mea sunt vulcanic şi sar destul de repede la beregata cuiva. Nedreptatea, lipsa de respect, minciună, nu pot să le suport. Ea este vulcanică şi pasională. Ei nu îi plac certurile şi lucrurile agresive, disputele verbale.

Eu pot să accept orice de la un sportiv dacă din punctul de vedere al dăruirii, al pasiunii îşi face treaba. Nu mă deranjează dacă ţipă o dată sau de două ori pentru că ştiu că de 10 ori a tras şi şi-a făcut treaba. Simonei Halep îi plac liniştea şi echilibrul”, a ținut să mai precizeze Daniel Dobre.