Un fost campion al României cu Astra Giurgiu a ajuns în Liga 2: “Am ajuns la un acord cu el”

Razvan Nicolae   
în Fotbal intern
20/09/2017, 08:41
Un fost campion al României cu Astra Giurgiu a ajuns în Liga 2: “Am ajuns la un acord cu el”

UTA Arad are un start dezamăgitor în actualul sezon din Liga 2. Arădenii se află în prezent pe locul 13 după opt etape scurse din al doilea eşalon fotbalistic al României. “Bătrâna Doamnă” şi-a schimbat antrenorul în actuala stagiune, Adrian Mihalcea şi-a dat demisia, în locul său fiind adus Adrian Falub.

Conducerea clubului a anunţat marţi un nou transfer la echipă. UTA Arad a reuşit să-l aducă pe Daniel Florea, fotbalist care ultima dată evoluase pentru Astra Giurgiu. Atacantul de 29 de ani a ajuns la formaţia arădeană din postura de jucător liber de contract. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Daniel Florea, din Europa League în Liga 2

Anunţul transferului a fost făcut pe site-ul oficial al clubului arădean. “Conducerea clubului a ajuns astăzi la un acord cu atacantul Daniel Florea, care a devenit jucătorul UTA-ei. Bun venit la UTA”, se arată pe site-ul uta-arad.ro. Atacantul de 29 de ani este cel de-al zecelea transfer făcut de UTA Arad în actualul sezon din Liga 2.

Daniel Florea a mai jucat de-a lungul timpului pentru Farul Constanţa, Callatis Mangalia, Delta Tulcea, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu. La ultima formaţie, atacantul a reuşit să câştige titlul de campion al României în sezonul 2015-16 şi Supercupa în 2016. Fotbalistul de 29 de ani a făcut parte din lotul giurgiuvenilor atunci când Astra a ajuns în primăvara europeană din Europa League în stagiunea 2016-17.

350.000 de euro este cota de piaţă a lui Daniel Florea

Închide ×