Life

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, atac dur la adresa lui Selly! „Maimuță needucată”

04.07.2020 | 11:52
Daniel Funeriu fost ministru al Educatiei atac dur la adresa lui Selly Maimuta needucata
ADVERTISEMENT

Scandal în showbizz, după ce Daniel Funeriu, fost ministru al Educației l-a atacat în termeni duri pe Selly! Reacția politicianului vine după ce vloggerul a spus că „școala de azi te pregătește pentru 1990, nu pentru 2020”.

Aproape imediat, Funeriu a postat pe Facebook un text prin care a încercat să-i explice lui Selly că anumite lucruri învățate la matematică, geografie sau chimie au rămas neschimbate de-a lungul istoriei.

ADVERTISEMENT

„S-a schimbat teorema lui Pitagora și eu nu știu? A schimbat tik-tok derivata lui X pătrat și nu ne-a spus?

Cum l-a făcut Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, „maimuță needucată” pe Selly

Fizica ne învață despre ultimele descoperiri, geografia… ce să mai zic: tot Everest e cel mai înalt vârf, iar când mă uit pe hartă văd Pacificul tot la locul lui. Harta României e cea din 2020, iar istoria medievală cam tot aia”, a spus fostul ministru.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, politicianul a ținut să-i explice lui Selly faptul că anumite lucruri din programă au fost chiar adaptate anului 2020.

„La sociologie se învață nediscriminarea, nicidecum că femeile nu au drept de vot, ca pe la 1900”, a spus Funeriu.

ADVERTISEMENT

Cum adică "școala de azi te pregătește pentru 1900 nu pentru 2020"? S-a schimbat teorema lui Pitagora și eu nu știu? A…

Nai-post ni Daniel P. Funeriu noong Huwebes, Hulyo 2, 2020

Vă readucem aminte că într-un clip postat pe YouTube, Selly nu a ezitat și a criticat faptul că în școală nu se face educație financiară și elevii nu sunt pregătiți practic pentru a se descurca după absolvire.

„Văd răsmeriță că nu se face educație financiară și conduită preventivă. Really? Finanțele personale sunt, de când lumea, despre plus, minus, înmulțit și împărțit și ceva calcul banal de dobânzi. Adica aritmetică de clasa a 5-a. Aaa, și cumpătare”, a adăugat fostul ministru.

ADVERTISEMENT

„Conduita preventivă (a mașinii, nu a skate-ului) se învață la școala de șoferi, nu la ciclul primar. Iar însușirea ei e mai probabil să fie făcută de un tânăr care a învățat la școală disciplina decât de o maimuță încălțată și needucată cu figuri în cap”, a mai Funeriu.

De remarcat că vloggerul Selly a susținut anul acesta Bacalaureatul. Vedeta a reușit să treacă fără mari probleme de examenul maturității pe care l-a promovat cu media 9.60.

 

 

 

ADVERTISEMENT