News

Daniel Funeriu, mesaj pentru coaliția de guvernare: ”O să mergem toți să votăm PSD ca să nu câștige AUR…”

13.02.2021 | 09:25
Daniel Funeriu mesaj pentru coalitia de guvernare O sa mergem toti sa votam PSD ca sa nu castige AUR
Daniel Funeriu, mesaj pentru coaliția de guvernare: ”În 2024 o să mergem toți să votăm PSD ca să nu câștige AUR...”. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, a transmis un mesaj dur prin care avertizează  coaliția de la guvernare.

”Nu vă cere nimeni să vă iubiți tandru, vrem doar să vedem coerență și profesionalism, ambele absente încă”, a scris Funeriu pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Fostul ministru consideră că tensiunile din alianţa de guvernământ riscă să producă un efect important pe scena politică, la finalul actualului mandat.

Daniel Funeriu, mesaj șocant pentru coaliția de guvernare

”Așa cum arată lucrurile azi, în 2024 o să mergem toți să votăm PSD ca să nu câștige AUR… La fel ca în 2000 când Iliescu a fost soluția proastă, preferabilă lui Vadim.

ADVERTISEMENT

PNL și USRPLUS! Nu vă mai canibalizați, nu vă mai cotonogiți! Faceți un proiect politic comun: PNL să scape de uscăturile care au uselismul în sânge iar USRPLUS să scape de mesianici adolescentini în căutare de imagine publică și puneți-vă serios pe guvernare!

Nu vă cere nimeni să vă iubiți tandru, vrem doar să vedem coerență și profesionalism, ambele absente încă. Altminteri în 2024 va fi prăpăd și chiar că PSD va câștiga cu 70%”, a scris Funeriu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Daniel Funeriu vorbește în mesajul postat pe Facebook și despre eliminarea Dianei Șoșoacă din partidul AUR.

Senatoarea a fost exclusă, miercuri, din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Propunerea fost făcută de Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric pentru pozițiile adoptate de senatorul Diana Șoșoacă în interiorul AUR, dar și în exteriorul acestuia.

ADVERTISEMENT

”În caz că nu v-ați prins, eliminările șoșoacei și, probabil, a altor asemenea personaje au în spate un mesaj clar: ”nu suntem descreierați, suntem doar patrioți”, se arată în mesajul postat pe rețeaua de socializare de fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu.

ADVERTISEMENT