Fotbal intern

Daniel Georgescu, acționar la echipa lui Ionuț Negoiță? Propunerea pentru omul care a dus Dinamo în optimile Ligii Campionilor la handbal!

30.11.2018 | 22:01
Daniel Georgescu actionar la echipa lui Ionut Negoita Propunerea pentru omul care a dus Dinamo in optimile Ligii Campionilor la handbal
Daniel Georgescu, acționar la echipa de fotbal patronată de Ionuț Negoiță. Finanțatorul echipei de handbal a lui Dinamo a primit două propuneri în acest sens

Este performanța momentului în sportul românesc pe echipe: Dinamo București, în play-off-ul pentru optimile Ligii Campionilor la handbal masculin! Ceea ce părea un vis pentru fani a fost realizat cu investițiile unui om pasionat. FANATIK a aflat că Daniel Georgescu ar putea fi acționar la echipa de fotbal patronată de Ionuț Negoiță!

Cum s-a ajuns la această variantă și cine i-a propus omului de afaceri să bage bani în Sportul Rege? Culisele unei mutări la care speră suporterii dinamoviști, dar care are șanse mici de reușită, le poți afla din materialul următor.

PCH i-a propus să finanțeze proiectul DDB: “Fanii mi-au propus, dar e o nebunie prea mare!”

Performanța extraordinară realizată de secția de handbal a clubului Dinamo București a aprins imaginația suporterilor. Cine este omul care a reușit ceea ce au visat Borcea sau Negoiță la fotbal? Este vorba despre Daniel Georgescu, președintele alb-roșilor la handbal și vicepreședinte FRH. Un om de afaceri discret, cu o avere importantă, care a încercat pe cât posibil să își țină departe de ochii lumii sursele de venit. Georgescu a transformat în câțiva ani Dinamo în cel mai puternic club de handbal masculin și a dus echipa în play-off-ul Ligii Campionilor!

FANATIK a aflat că numele lui Georgescu a fost luat în calcul și pentru a investi la formația de fotbal din Ștefan cel Mare! Au fost două variante care i-au fost propuse afaceristului. El a recunoscut una dintre ele. Astfel, în proiectul fanilor din PCH, care au gândit să preia clubul de la Ionuț Negoiță, Daniel Georgescu trebuia să fie unul dintre piloni! Contactat de FANATIK, finanțatorul secției de handal a admis propunerea suporterilor: “E adevărat. Fanii mi-au propus să mă implic și la echipa de fotbal, dar e o nebunie prea mare și nu am acceptat. E vorba de proiectul DDB al celor de la PCH. Îi respect mult pe suporteri, dar nu voi face asta niciodată. E prea mare nebunia din fotbal. Eu sunt cu handbalul și așa voi rămâne mereu”, a declarat Daniel Georgescu.

Daniel Georgescu se bucură alături de handbaliștii dinamoviști
Daniel Georgescu este un dinamovist înrăit și a băgat bani pentru a-și îndeplini visul legat de secția de handbal

Daniel Georgescu, acționar la echipa de fotbal Dinamo, patronată de Ionuț Negoiță? Ar vrea doar patron!

Pe de altă parte, surse FANATIK de maximă încredere susțin că lui Georgescu i s-a propus, dinspre actualul patron Ionuț Negoiță, să cumpere o parte dintre acțiunile echipe de fotbal. Se vorbește despre o sumă de aproximativ un milion de euro pentru 20 la sută dintre acțiuni. Doar că Georgescu nu a fost de acord, nu pentru că nu ar fi deloc atras de fotbal, ci pentru că îi place să ia singur toate deciziile în afacerile.

Adică Daniel Georgescu s-ar gândi la Dinamo doar dacă ar putea fi patron! Omul cu banii de la secția de handbal a “câinilor” este genul de conducător căruia îi place să controleze tot, de la transferuri până la salariile plătite jucătorilor. Așa a făcut la handbal, acolo unde a monitorizat și a aprobat absolut toate achizițiile, iar roadele s-au văzut prin performanțele actuale ale echipei.

Ionuț Negoiță siglă Dinamo
Ionuț Negoiță a anunțat public în câteva rânduri că își dorește afaceriști puternici alături de el în acționariatul lui Dinamo, iar numele lui Daniel Georgescu se află printre cele vizate de actualul patron din Ștefan cel Mare

1.000.000 de euro a fost bugetul secției de handbal a lui Dinamo București în sezonul 2017-2018