ADVERTISEMENT
Sport

Daniel Georgescu, prima reacție după ce Dinamo a fost primită în Liga Campionilor: ”Am demonstrat că merităm”. Exclusiv

Managerul echipei Dinamo, Daniel Georgescu, a fost plăcut surprins de faptul că ”dulăii” vor juca în sezonul viitor al Ligii Campionilor la handbal masculin.
Autori: Marian Popovici, Traian Terzian | 29.06.2021 | 12:44
Daniel Georgescu, prima reacție după ce Dinamo a fost primită în Liga Campionilor: ”Am demonstrat că merităm”. Exclusiv
Managerul echipei Dinamo, Daniel Georgescu, a fost plăcut surprins de faptul că ”dulăii” vor juca în sezonul viitor al Ligii Campionilor la handbal masculin. Sursă foto: Facebook Dinamo Bucuresti Handbal Club

EHF a anunțat invitațiile pentru sezonul viitor, iar Dinamo a reușit să pătrundă în elita handbalului masculin.

ADVERTISEMENT

Motivul principal al acceptării campioanei României în cea mai tare competiție sunt investițiile făcute în această vară, cea mai tare mutare fiind aducerea antrenorului spaniol Xavi Pascual, care a câștigat sezonul trecut Liga Campionilor cu FC Barcleona.

Daniel Georgescu, explicație pentru wild card-ul primit de Dinamo pentru Liga Campionilor

Imediat după anunțul EHF prin care Dinamo a primit dreptul de a juca în Liga Campionilor în sezonul viitor, managerul Daniel Georgescu a vorbit pentru FANATIK și a spus că nu a știut nimic până în ultimul moment.

ADVERTISEMENT

”Am reușit să obținem acest loc prin investițiile făcute, transferuri, și cred că am demonstrat că merităm să fim acolo. Nu am aflat decât în momentul anunțului, a fost un silenzio stampa total.

Încercăm să ieșim din grupe, obiectivul este de a avea o prestație cât mai bună în Ligă și să facem o imagine cât mai bună handbalului românesc. Sper să avem fanii alături în tribune, fără ei nu există nimic”, a declarat Georgescu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Xavi Pascual, asul din mâneca lui Dinamo

”Dinamo revine după un an de pauză în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume! Campioana României se află printre cele 16 formaţii acceptate în Champions League. 10 echipe au avut locul asigurat prin rankingul de ţară, iar şase au primit wild-card.

Dosarul înaintat de echipa noastră la EHF a fost unul ‘beton’. Au punctat în favoarea noastră facilităţile oraşului, susţinerea televiziunilor, performanţele din ultimii ani, managementul echipei şi potenţialul de marketing, dar şi SUPORTERII!

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, suntem convinşi că a contat enorm faptul că pe banca echipei noastre se va afla cel mai valoros antrenor din Europa, XAVIER PASCUAL! O reuşită uriaşă pentru care toţi merită felicitări!”, a anunţat gruparea dinamovistă pe Facebook.

Vardar Skopje poate rata Liga Campionilor

Dinamo a fost una dintre cele șase norocoase pecare EHF le-a ales să participe în sezonul viitor din Liga Campionilor. Celelalte cinci formații invitate sunt HC Meshkov Brest (Belarus), Montpellier HB (Franța), Telekom Veszprem HC (Ungaria), Elverum Handball (Norvegia) și HC Motor (Ucraina).

ADVERTISEMENT

Cele 10 formații care aveau asigurată participarea în grupe prin clasamentul de țară sunt următoarele: HC PPD Zagreb (Croația), Aalborg Handbold (Danemarca), Barcelona (Spania), Paris Saint-Germain HB (Franța), THW Kiel, SG Flensburg-Handewitt (ambele Germania), MOL-Pick Szeged (Ungaria), Lomza Vive Kielce (Polonia), FC Porto (Portugalia) și HC Vardar Skopje (Macedonia de Nord).

Participarea celor de la Vardar Skopje este pusă sub semnul întrebării din cauza datoriilor financiare, EHF a cerut garanții de 1.000.000 de euro în dou tranșe, la 13 și 27 iulie. În caz contrar, locul lor va fi luat de slovenii de la RK Gorenje Velenje.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1