Sport

Daniel Ghiţă a cedat nervos. “O să-l bat până o să viseze noaptea că aici e România!” Adversarul românului a confundat Bucureştiul cu Budapesta

15.03.2019 | 23:28
Daniel Ghita a cedat nervos O sal bat pana o sa viseze noaptea ca aici e Romania Adversarul romanului a confundat Bucurestiul cu Budapesta

Daniel Ghiţă a cedat nervos după ce Petr Vondracek, luptătorul pe care îl va întâlni pe 29 martie, a încurcat Bucureştiul cu Budapesta. Cei doi se vor duela în Sala Polivalentă din Capitală, iar declaraţia lui Vondracek dintr-un filmuleţ postat pe Instagram l-a făcut pe Daniel Ghiţă să îşi iasă din minţi.

Daniel Ghiţă a cedat nervos înaintea lupei cu Vondracek

În acel filmuleţ postat pe Instagram, Vondracek i-a salutat pe fanii români, declarându-se nerăbdător să ajungă în Budapesta. Astfel, Danile Ghiţă l-a avertizat pe Petr Vondracek că îl va bate până va visa că capitala României este Bucureşti.

“O să-l bat în gură până o să viseze noaptea că aici e Bucureşti, România. Nu există Budapesta aici”, este mesajul lui Daniel Ghiţă.

Cătălin Moroşanu, sportivul provocat de Daniel Ghiţă ca să intre în ring
Cătălin Moroşanu, sportivul provocat de Daniel Ghiţă ca să intre în ring

O nouă provocare pentru Cătălin Moroşanu

Daniel Ghiţă nu a uitat nici de Cătălin Moroşanu şi aşteaptă cu nerăbdare ca “Moartea din Carpaţi” să accepte să se dueleze cu el. Astfel, Daniel Ghiţă l-a provocat din nou pe luptătorul care acum se află la emisiunea Ferma vedetelor.

“Îmi doresc să luptăm, pentru că sunt foarte mulţi oameni care îşi doresc această luptă. El nu vrea să se lupte. La televizor zice că se luptă, dar după a plecat la emisiune (n.r Ferma, de la ProTV). Şi acolo stă trei luni, unde nu ştiu cât se antrenează. Acolo construieşte WC-uri, spală vase… El a zis că e #1, iar mie îmi place să lupt cu #1.”