Evenimentul zilei

Daniel Ghiță, acuzații grave după succesul lui Benny Adegbuyi: ”Niciodată nu o să aibă respectul meu”

20.12.2020 | 07:57
Daniel Ghita acuzatii grave dupa succesul lui Benny Adegbuyi Niciodata nu o sa aiba respectul meu
ADVERTISEMENT

Fostul luptător Daniel Ghiță a făcut acuzații grave după succesul obținut de Benny Adegbuyi în fața lui Badr Hari, și spune că acesta a mutilat un om într-o bătaie ce a avut loc în 2009 într-un club.

Adegbuyi l-a învins prin KO pe sportivul olandezo-marocan în runda a treia a main event-ului GLORY 76, care s-a desfășurat la Rotterdam.

ADVERTISEMENT

Românul scrie istorie în Glory, devenind primul luptător care reușește să-i administreze un KO lui Badr Hari, după ce inițial suferise un knockdown din partea legendarului luptător.

Benny Adegbuyi, acuzat de Daniel Ghiță că a mutilat un om

Însă, victoria lui Benny Adegbuyi nu l-a impresionat pe fostul mare luptător Daniel Ghiță, acesta spunând într-o lungă postare pe Facebook că Badr Hari a avut de curând coronavirus și l-a acuzat pe sportivul român că a mutilat un om.

ADVERTISEMENT

”Badr Hari a avut Corona acum câteva săptămâni și nu a amânat lupta, ci a luptat! Un sportiv de performață are nevoie de condiție și recuperare. Respect, Badr! Eu nu am respect pentru Benny și nu voi avea nicidoată, pentru că eu cunosc victima, Vasile Pui, care a fost mutilat pe viață în urma bătăii primite în clubul Yax în anul 2009.

Un caz mediatizat de presa de scandal. Căutați pe google. Găsiți sute de articole. Presa a scris mult, pentru că Vasile Pui o duce extrem de greu. Trăiește cu handicap în urma bătăii primite, fără loc de muncă, în sărăcie, fără niciun ajutor financiar. Are noroc cu soția și familia sa.

ADVERTISEMENT

Este un scandal cum s-a judecat acest dosar în recurs! Credeți-mă, eu am citit tot dosarul penal și rechizitoriul, sentințele penale. Presa încerca din 2015 să îl ajute pe Vasile Ioan Pui. Nicio reacție. Toți l-am ajutat! Mulți colegi și antrenori, de la Arad, au donat bani, unul a cumpărat ochelari că nu mai vede cu ochiul drept urmare a loviturilor primite în cap”, a scris Ghiță.

Daniel Ghiță acuzații Benny Adegbuyi

”Fiecare ce a putut. O fac toți pe la spate, public nu are curajul nimeni. Eu o fac public! Vasile Pui este supărat că Benny nu și-a cerut niciodată iertare public și nu l-a ajutat! Niciodată nu o să aibe respectul meu! Un sportiv nu lovește un om la pământ și fuge, lăsându-l într-o baltă de sânge! Un sportiv, un om, își cere iertare, își asumă când greșește.

ADVERTISEMENT

Un sportiv și un om cu caracter, dacă greșește, se duce și îl ajută pe om. Toți greșim, dar victima trăiește în sărăcie, cu handicap și distrus pe viață. Îți asumi greșelile trecutului. Îți ceri iertare și încerci să ajuți, nu? Dacă își cere iertare de la Vasile Pui și îl ajută, o să aibă tot respectul și susținerea mea!

Vin sărbătorile, nu crezi că e timpul să îl ajuți pe Vasile Pui și să îți ceri iertare de la el? Eu mi-am cerut iertare în locul tău și îl susțin cu ce pot eu. E un om simplu care cere disperat ajutor de la noi, de la justiție, societate, dar nimeni nu-l aude. De ce? Nu e vedetă? Nu e fiu de deputat sau personalitate? Era un bodyguard într-un club și a fost bătut fără un motiv.

Televiziunile nu se înghesuie să afle povestea reală. Cine e Vasile Pui ? Un amărât. Nu e interesant. Pentru mine este! Până nu îți ceri iertare de la Vasile Pui și nu arăți umanitate și empatie față de el, nu te voi felicita!”, a încheiat fostul luptător postarea.

ADVERTISEMENT