News

Daniel Ghiță, amenințare directă la adresa lui Marcel Vela! De ce îi spune „slugoi”

09.10.2020 | 16:16
Daniel Ghita amenintare directa la adresa lui Marcel Vela De ce ii spune slugoi
ADVERTISEMENT

Daniel Ghiță nu a ezitat și a lansat o amenințare directă la adresa lui Marcel Vela! Luptătorul K1 spune că este indignat de acțiunile pe care Ministerul de Interne le-a făcut în ultima perioadă.

Cel mai tare îl deranjează deciziile luate de instituție de la începutul pandemiei de coronavirus. Ghiță a scris un mesaj dur la adresa ministrului.

ADVERTISEMENT

De data aceasta spune că imaginile cu suporterii Stelei loviți de jandarmi l-au supărat rău de tot. Ghiță îl acuză pe Vela de dezinformare.

Ce spune Daniel Ghiță despre Marcel Vela!

Mai mult de atât, luptătorul K1 le recomandă suporterilor de la Steaua și Dinamo să se unească și să-i învețe o lecție pe toți cei care încearcă să intimideze poporul.

ADVERTISEMENT

“Vela Vuvuzela instaurează frica să nu îndrăznim să manifestăm!? Au înscenat, în numele Covidului, că trebuie să instaureze urgent stare de urgență! FRICA!!

Nu există transparență la DSP:

1. Cine ne comunică numărul de infectări Covid?
2. Câți au murit de Covid sau de infecții intraspitalicești?

ADVERTISEMENT

3. De ce sunt oameni politici la DSP și nu experți publici?
4. Se moare doar de Covid în România? De ce nu sunt lăsați ceilalți pacienți să fie tratați? Mor în case singuri și se chinuie, după care îi declarăm morți de Covid!?”, a scris Ghiță pe o rețea de socializare.

Luptătorul este nemulțumit și de cum au gestionat cei de la interne înmormântarea lui Emi Pian.  “La interlopi a stat Poliția pază, ca milogii. Umiliți! Zilnic, vezi minore răpite de clanuri și proxeneți! De ăia nu știați?

ADVERTISEMENT

La suporterii Steaua aplicați legea? Ce au făcut așa grav ? Rușine, că încercați să băgați frica în oameni! De fapt, acțiunea a fost comandată să băgați frica în oamenii de rând. Vă este frica de furia poporului, nu-i așa? Lașilor!

Cel mai incompetent Ministru de la interne! Unul, care încearcă să ne intimideze! Vă folosiți de jandarmi în scop politic și suprimați oamenii! Rușine, slugilor!

La 10 August ati făcut dramă, acum vă trebuie jandarmii să bateți suporteri, în timp ce păziți interlopii! Poliție politica.

Peluzele Steaua și Dinamo ar trebui să se unească și sa va învețe o lectie, lașilor. Că asta sunteți. Interlopii nu au avut acest tratament, cum le aplicați oamenilor de rând!

I s a făcut dosar penal șefului Jandarmeriei Române la DNA , ca să asculte și o sa puneți voi unul să dați ordine, să asupriți oamenii de rând.

Un Ministru de interne, care minte public, în legătura cu fraudarea alegerilor, de către USR. Ne credeți retarzi? Cum să minți public, fiind Ministru? Rușine! Noi, vedem că s-au fraudat alegerile! La interlopi stați drepți, milogilor. Penibil, Rușine: Vela Vuvuzela! Fără FRICĂ”, a încheiat Ghiță

 

 

 

ADVERTISEMENT