Sport

Daniel Ghiţă, atac la Cătălin Moroşanu! Ce zice despre modul în care Ivo Cuk a fost făcut KO. “Show ieftin!” Foto

15.12.2018 | 08:27
Daniel Ghita atac la Catalin Morosanu Ce zice despre modul in care Ivo Cuk a fost facut KO Show ieftin Foto

Cătălin Moroşanu l-a făcut KO pe croatul Ivo Cuk la gala Dynamite organizată în Criaova, dar sportivul român care a reuşit să îşi bată recordul pentru cel mai rapid KO din carieră a fost atacat la finalul meciului de Daniel Ghiţă, cel care l-a provocat de mai multe ori la o luptă dură.

Imediat după ce Cătălin Moroşanu l-a învins pe Ivo Cuk în gala organizată la Craiova a apărut şi reacţia acidă a lui Daniel Ghiţă. Sportivul român a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care l-a luat la ţintă pe “Moartea din Carpaţi”, despre care susţine că a făcut un “show ieftin”. Mai mult, acesta l-a acuzat pe Moroşanu că nu s-a luptat cu un sportiv de nivelul său.

Daniel Ghiţă l-a atacat pe Cătălin Moroşanu după gala de la Craiova

“Aşa cuma m spus, am şi demonstrat că petarda: show ieftin, circ, Cuk nu ştia nici măcar să ţină garda!
Era jenant ca Sebastian Ciobanu să fie arbitru? Când el este lupătător şi prietenul lui Moroşanu, îl pui pe post de arbitru? Deontologia? Arbitrii trebuie să fie neutri!
Voi sta cu ochii pe voi, ţip până încetaţi cu show-ul şi respectaţi kickboxul românesc!
Luptaţi cu adversari de acelaşi nivel!
Felicitări Cristina Mongol pentru curajul să înfrunţi o campioană Wako. Pierdem, dar avem lupte adevărate, grele, nu show ieftin.
Vouă v-a plăcut? Sincer.
Nihil Sine Deo”, este mesajul postat de Daniel Ghiţă pe pagina lui de Facebook.

Mesajul postat de Daniel Ghiţă pe pagina sa de Facebook

Imediat după ce Daniel Ghiţă s-a întors în circuitul de K1, acesta l-a provocat pe Cătălin Moroşanu. Primul a transmis că “Moartea din Carpaţi” minte şi că nu are curajul să se lupte cu el, iar răspunsul lui Moroşanu nu s-a lăsat aşteptat. “Acel moment când afli că ești provocat de cineva care tocmai ți-a refuzat oferta. Adevărul nu poate fi ascuns! Pe 15 decembrie îmi fac încălzirea!”, a scris Moroșanu pe Facebook.