Sport

Daniel Ghiță dă de pământ cu Moroșanu. “Chiloțăreală pe la TV! Ești de vânzare!”

11.03.2019 | 12:52
Daniel Ghita da de pamant cu Morosanu Chilotareala pe la TV Esti de vanzare
ADVERTISEMENT

Daniel Ghiță dă de pământ cu Cătălin Moroșanu! Luptătorul profită din plin de faptul că “Moartea din Carpați” a ales să participe la un show TV și evită să îi accepte propunerea de a se lupta într-o gală și îl desființează ori de către ori are ocazia.

Daniel Ghiță dă de pământ cu Moroșanu

“Chiloțarul din Carpați iese la ”bătaie”!? Hai, băiete, poate bați niște covoare? Cineva a început sa delireze? Îti este frică că nu faci rating?! Hai, să mai spui ceva de Ghiță, ca să se mai uite lumea la emisiune.  Chiloțăreala pe bani la TV! Asta dovedește că pe tine scrie un pret! Ești de vânzare, din păcate, vede întreaga lume, ce faci tu pentru bani. Uitasem, îmi spun fanii ca ți-ai arătat ”chiloțeii” de leopard la TV. Eu, zic să îți iei din ăia cu iepurași pe ei.

ADVERTISEMENT

Iepuraș, fricos, fără cohones. Mai lăsați-ne cu PR-ul ăsta ieftin. Nu ne mai insultați inteligența. Rog, fanii care se uita la emisiune să îmi trimită filmele penibile, să discutăm public, de ”tinerelul” ăsta născut în 84!”, este mesajul postat de Daniel Ghiță pe pagina sa de Facebook.

Postarea lui Daniel Ghiță care îl vizează pe Cătălin Moroșanu

Daniel Ghiță îl desființează pe Moroșanu

Nu este prima dată când Daniel Chiță îl desființează pe Cătălin Moroșanu, toate acestea după ce “Moartea din Carpați” a ales să participe la emisiunea TV Ferma vedetelor. Daniel Ghiță a afirmat că Moroșanu preferă să construiască toalete în loc să se antreneze.

ADVERTISEMENT

„Dacă eu îmi dau cu părerea, afirm ceva, acest lucru este catalogat imediat drept „atac”? E o constatare, o opinie. Când mergi să te chiloțărești la TV, pe bani grei, înseamnă că ai un preț. Pe tine scrie că ești de vânzare pentru prețul respectiv. Dacă alege să meargă la show să construiască toalete și să mulgă vaca, e alegerea lui. Să sperăm că nu se victimizează iar că s-a luat Ghiță de el. Unde sunt adevărații luptători? În ziua de azi, dacă afirmi ceva este un „atac personal”, dramă și victimizări la TV. Ghiță are ceva cu noi! Nu, nu am cu nimeni. Am curajul să spun lucrurile în față, așa cum sunt ele. Mă deranjează că minte și că încearcă să facă pe „victima”, că eu îi cer bani mulți pentru o gală, când unicul care face orice pentru bani este chiar el. Eu am refuzat chiloțăreală pe bani grei. Pe mine nu scrie un preț. Nu stau în vitrină, de vânzare, pe o sumă de bani. E mare diferență. Eu sunt luptător adevărat și respect acest sport, pentru care mi-am sacrificat copilăria și cariera la SPP”, a spus Daniel Ghiță, conform libertatea.ro.