News

Daniel Ghiță, fost campion mondial la K1, acuzații grave: „Avem clanurile interlope din Justiție / Mafia deține milioane de euro și își permite să dea șpăgi peste tot”

29.07.2020 | 12:08
Daniel Ghita fost campion mondial la K1 acuzatii grave Avem clanurile interlope din Justitie  Mafia detine milioane de euro si isi permite sa dea spagi peste tot
ADVERTISEMENT

Daniel Ghiță, fostul campion mondial la K1, este un militant activ împotriva defrișărilor din România. Acesta face acuzații grave cu privire la Mafia lemnului, despre care spune că este condusă de interlopi și este mai presus de lege.

Fostul sportiv este de părere că guvernanții nu fac legi corecte, care să oprească defrișările și infractorii care trec și peste cadavre pentru a curăța pădurile de lemne.

ADVERTISEMENT

În ultimii trei ani, 6 pădurari au fost uciși de Mafia lemnului, susține fostul campion mondial la K1, iar în prezent sunt sute de pădurari amenințați zilnic.

Daniel Ghiță susține că politicienii sunt conduși de interlopi

Fostul campion mondialduce o luptă în ceea ce privește defrișările pădurilor în România. El este unul dintre puținii omeni care au curajul să spună lucrurilor pe nume, să demaște politicieni și să aducă acuzații justificate despre ce se întâmplă acum cu pădurile din România, unde lemnul se fură ca în codru.

ADVERTISEMENT

”Când eu vă spuneam că la noi în România avem clanurile interlope din justiție – PROCURORII! – zicea toată lumea că este exagerat! Totul pornește de la Parchete, acestea protejând mafia lemnului! Procurorii protejează mafia care defrișează pădurile României, care amenință, bate și omoară pădurarii. Mafia lemnului deține milioane de euro și își permite să dea șpăgi peste tot, de aceea există o obrăznicie mafiotă”, susține Daniel Ghiță.

”Mafia lemnului este mai presus de lege, iar Parchetele permit infractorilor sa facă exact ce vor ei. Tergiversează dosarele, spunând că au mult de lucru, săracii”, avertizează Daniel Ghiță, pentru gândul.ro.

ADVERTISEMENT

„ Când începeți curățenia in Parchete? Mafia de acolo începe! Care sunt atribuțiile unui procuror ? De ce în România se cred cu toții peste lege și își bat joc de cei saraci? De ce?”„

„Staţi în casă, că vă defrişăm noi toate pădurile! Nu muriţi de Covid 19, muriţi că nu mai aveţi aer să respiraţi! Mă miră că vedetele noastre nu prea se implică. Nu dă bine la imagine? Sunteţi toţi caritabili, numai dacă e “campanie“. Din 2015 ţip pentru păduri, de parcă sunt pădurile mele, nu ale noastre, ale tuturor!?”, a menționat Daniel Ghiță.

ADVERTISEMENT

Hoț de lemne recidivist, condamnat la 900 lei amendă după ce a atacat un pădurar cu drujba!

Un caz care a adus revolta pubică a fost al unu pădurar care a vrut să apere pădurile pe care le protejează. El a fost amenințat cu moartea, iar hoțul care făcea defrișări ilegale l-a atacat cu o drujbă. Din fericire, bărbatul a scăpat cu viață, iar Poliția l-a amendat doar cu 900 de lei, fără să conteze că a vrut să ia viața unui om.

Pădurarul din Câmpulung a surprins hoțul chiar în momentul în care se afla în plină activitate și a fost la un pas să-și piardă viața după ce infractorul l-a amenințat.

Din păcate, acesta nu este un caz singular. În octombrie 2019, pădurarul Liviu Pop din Maramureș a fost găsit fără suflare într-o râpă, după ce a fost împușcat mortal, dar și agresat fizic.

Totul s-a întâmplat după ce pădurarul a aflat că în pădurea pe care o păzea se făceau defrișări ilegale. Bărbatul a fost ucis, nu doar amenințat, iar criminalii n-au fost prinși niciodată. Bărbatul era căsătorit și avea trei copii de crescut.

Un alt caz care a șocat este cel al pădurarului Răducu Gorcioaia, care a fost ucis cu sânge rece în apropiere de Pașcani. El a fost găsit mort în mașina personală, după ce un topor i-a crestat capul. În România, în ultimii doi ani, au fost uciși șase pădurari.

ADVERTISEMENT