Sport

Daniel Ghiță, încă un atac frontal la adresa lui Cătălin Moroșanu! ”Era răstignit pe o cruce și arunca o domnișoara cu ouă în el”

12.04.2019 | 16:58
Daniel Ghita inca un atac frontal la adresa lui Catalin Morosanu Era rastignit pe o cruce si arunca o domnisoara cu oua in el

Lupătorul Daniel Ghiță a lansat încă un atac frontal la adresa rivalului Cătălin Moroșanu, cei doi afându-se într-un conflict verbal de mai multe luni. Ambii sportivi au declarat în dese rânduri că sunt dispuși să urce în ring pentru o luptă, dar ei nu au ajuns la un acord în această privință. Cel mai vehement dintre ei este ”Samuraiul”, care îl ”calcă în picioare” cu orice ocazie pe cel supranumit ”Moartea din Carpați”.

Daniel Ghiță, încă un atac frontal la adresa lui Cătălin Moroșanu: ”Îi tremură chiloții”

”Eu l-am provocat pe Moroșanu. Dacă nu vrea să lupte, nu vrea. Îi tremură chiloții! Să te duci la Ferma… Era Moroșanu răstignit pe o cruce și arunca o domnișoara cu ouă în el. Acum, serios, pe ce să fiu invidios? Să te duci să faci asta pentru bani… Eu am refuzat toate emisiunile de genul acesta și erau oferte mari la mijloc. Eu nu mă văd să mă chiloțăresc la TV”, a fost atacul lansat de Daniel Ghiță la adresa lui Cătălin Moroșanu, la gsp.ro.

Daniel Ghiță, în vârstă de 37 de ani, a urcat ultima dată în ring la sfârșitul lunii martie, atunci când l-a învins pe cehul Petr Vondracek, care s-a ales și cu nasul spart. La finalul luptei, ”Samuraiul” a vorbit despre o eventuală luptă cu Moroșanu: ”Aud în spate, aici, să-l bat pe Moroșanu. Nu asta e problema. Problema e dacă urcă în ring cu mine, că de bătut tot îl bat”.

Daniel Ghiță în timpul luptei cu Petr Vondracek
Daniel Ghiță în timpul luptei cu Petr Vondracek

Ghiță și Moroșanu s-ar putea bate la toamnă

Scandalul dintre cei doi a ajuns și în presa internațională, după ce Daniel Ghiță a vorbit cu jurnaliștii olandezi despre Cătălin Moroșanu. El le-a povestit acestora că ”Moartea din Carpați” refuză să intre în ring cu el și că este un produs al televiziunilor. De altfel, Ghiță s-a arătat deranjat de faptul că Moroșanu apare tot mai des în emisiuni TV și mai puțin în ring.

Obiectivul lui Ghiță este o luptă cu Cătălin Moroșanu, de pe urma căreia să se aleagă cu o bursă consistentă, dar și cu șansa de a-și consolida statutul de cel mai bun luptător român de K1. Pentru moment, cele două tabere nu au ajuns la un consens, dar există speranțe că un meci între Ghiță și Moroșanu ar putea avea loc la toamnă. La sârșitul săptămânii trecute, Ghiță a spus că îl bate pe Moroșanu cu o singură mână.