Sporturi

Daniel Ghiţă l-a făcut praf pe Cătălin Moroşanu: “Două luni face curat în grajd, dă cu mătura”

16.01.2019 | 11:41
Daniel Ghita la facut praf pe Catalin Morosanu Doua luni face curat in grajd da cu matura

Daniel Ghiţă l-a făcut praf pe Cătălin Moroşanu, iar lupta dintre cei doi este cel mai aşteptat eveniment al anului. Luptătorul de 37 de ani susţine că vrea să se bată cu “Moartea din Carpaţi”, dar acesta din urmă nu vrea să se lupte, având un angajament pentru un show TV, motiv pentru care a fost ironizat.

“Managerii mei l-au sunat pe Moroșanu , care se pare că este pentru două luni la o emisiune unde face curat în grajd, dă cu matura (nu este rușinos)! Deci, refuză să stea la masă! Refuză să lupte, pentru că îi este frică de mine! În loc să minți presa și publicul că lupți, mai bine spune public că îți este frică de mine. În viața mea… nu am văzut așa om să mintă și să se victimizeze ca femeile. Glory nu este interesat de Moroșanu. Eu am stat la masă și am discutat deschis. Unicul care fuge și evită este Moropinochhio. Eu cred, că mai bine rămâi la show, că luptele sunt pentru bărbații adevărați, nu pentru campioni K1 TV “, a fost mesajul postat de Daniel Ghiţă pe contul personal de Facebook.

Daniel Ghiţă l-a făcut praf pe Cătălin Moroşanu. Benny Adegbuyi, alături de “Moartea din Carpaţi”

Daniel Ghiţă l-a făcut praf pe Cătălin Moroşanu cu un mesaj postat pe Facebook. Benny Adegbuyi l-a atacat pe luptătorul de 37 de ani şi a susţinut că s-a luat doar pentru că acesta a rămas fără bani.

Daniel Ghiţă l-a făcut praf pe Cătălin Moroşanu. Cum l-a ironizat pe rivalul său
Daniel Ghiţă l-a făcut praf pe Cătălin Moroşanu. Cum l-a ironizat pe rivalul său

“Cred că Ghiță vrea să facă show când mă atacă. El a fost un sportiv foarte bun, a fost primul român care a ajuns la nivelul la care sunt eu acum. A avut o pauză de patru ani și acum probabil și-a dat seama că a rămas fără bani sau nu știu ce s-a întâmplat. A încercat să ne atace pe mine și pe Moroșanu, dar eu nu i-am dat replica”, a susţinut Benny Adegbuyi.