Sport

Daniel Ghiță, mesaj clar pentru „Moartea din Carpați”, Moroșanu! ”Ai curaj să lupți cu mine bărbătește?”

04.11.2018 | 19:24
Daniel Ghita mesaj clar pentru Moartea din Carpati Morosanu Ai curaj sa lupti cu mine barbateste

Luptătorul Daniel Ghiță a revenit în circuitul K1 și a lansat un mesaj clar pentru cel poreclit, „Moartea din Carpați”, Cătălin Moroșanu! Ghiță n-a stat prea mult pe gânduri după ce l-a făcut knock out în prima repriză pe Dzevad Poturak și a ieșit la „pețit” de adversari.

“Am spus că toți marii „campioni” ai României sa vină în ring să lupte cu mine: Pauză… Nu-i aud și nu-i văd decât la emisiuni TV, unde sunt toți „campionii K1”. Luptătorilor, aveti șansa…Că nu mai sunt bun, sunt bătrân, dar vreau sa lupt cu lupii tinerii, mari campioni K1, pe care nu-i văd pe la acțiuni civice, doar la TV”, a scris Daniel Ghiță pe o rețea de socializare.

Daniel Ghiță, mesaj clar pentru „Moartea din Carpați”, Moroșanu! Ghiţă victorios
Daniuel Ghiță vrea să revină și în galele Glory

Daniel Ghiță, mesaj clar pentru „Moartea din Carpați”, Moroșanu!

Daniel Ghiță vrea să se lupte cu Cătălin Moroșanu și i-a lansat acestuia invitația chiar pe facebook. ”Moroșanu, ai curaj să lupți cu mine bărbătește ? Ești mai tânăr, puternic, popular și cel mai bun din România. Aștept răspunsul”, a continuat Daniel Ghiță.

Daniel Ghiță a reușit să câștige 51 de lupte în competițiile de kick boxing, dar a și pierdut 11 partide. Tot în 11 meciuri a cedat și Cătălin Moroșanu de-a lungul timpului. 45 de adversari a învins acesta. Din 2012 până în 2015, Daniel Ghiță nu a luptat deloc, drept pentru care a fost scos din clasamentul mondial. A revenit anul acesta și vrea să urce cât mai repede în ierarhie. Nu e singura lupta cea cu Moroșanu pe care Ghiță vrea să o aibă. Rico Verhoeven în Glory poate fi adversarul său, pentru ca meciul de retragere al românului să aibă loc împotriva lui Badr Hari, anul viitor. Împotriva lui Verhoeven, Ghiță a pierdut finala piramidei Glory 11. Olandezul l-a mai învins pe luptătorul român și în Glory 17, decizia fiind una unanimă din partea arbitrilor.

  • 2 finale a pierdut Daniel Ghiță în galele Glory Heavyweight