Sport

Daniel Ghiţă, propunere pentru Mircea Badea. “Îl antrenez eu un an de zile!” Un nou atac la adresa lui Cătălin Moroşanu

08.02.2019 | 09:45
Daniel Ghita propunere pentru Mircea Badea Il antrenez eu un an de zile Un nou atac la adresa lui Catalin Morosanu

Mircea Badea a fost făcut KO de Teodor “Tedi” Emi în doar 5 secunde de la startul meciului demonstrativ kickboxing. Jurnalistul s-a mai bătut în trecut cu celebrul motociclist, dar Daniel Ghiţă îi sare în ajutor şi i-a făcut o propunere lui Mircea Badea.

Daniel Ghiţă îi taxeaze pe cei care râd de Mircea Badea că a fost făcut de KO de Teodor “Tedi” Emi în urmă cu câteva zile şi i-a propus acestuia să accepte să fie antrenat de el timp de un an, iar apoi îl asigură că nu o să mai piardă prin TKO în faţa motociclistului.

Propunerea lui Daniel Ghiţă pentru Mircea Badea

“Toată România discută de meciul lui Mircea Badea! A luat un KO. Aşa… şi? Nu este sportiv de performanţă în kickbox! Îl antrenez eu un an de zile (aşa mă pot răzbuna pe el) şi facem lupta încă odată. Mă credeţi că nu mai pierde prin TKO?”, este mesajul postat de Daniel Ghiţă pe contul său de Facebook.

Momentul în care Mircea Badea a fost făcut KO de Teodor Tedi Emi
Momentul în care Mircea Badea a fost făcut KO de Teodor Tedi Emi

Daniel Ghiţă îl ironizează pe Cătălin Moroşanu

Mai mult, Daniel Ghiţă nu a uitat nici de duelul lui cu Cătălin Moroşanu şi a lansat un nou atac la adresa sportivului. “Decât să mulgi vaci şi să construieşti toalete la Fermă (n.r. o emisiune concurs de la TV), sunt de apreciaţi alţii care luptă. Nu?“, a mai adăugat Daniel Ghiţă.

Cine este Teodor Emi, motociclistul care l-a făcut KO pe Mircea Badea

Teodor Emi, cel care l-a făcut KO pe Mircea Badea în cadrul unui meci de kickboxing, are o experienţă vastă în luptele de contact. Acesta a practică de mai bine de 17 ani discipline precum Muay-Thai, Wu-Shu, K-1, Kickboxing și MMA. Mai mult, acesta a fost campion balcanic la Wu-Shu în 2015 şi de patru ori campion naţional la Muay Thai. Totodată, Teodor Emi a câştigat medalia de bronz la Campionatul Mondial de Muay Thai din Bangkok în 2017.