News

Daniel Ghiță, PSD, după ce a votat contra condamării antisemitismului: ”Florin Cîțu folosește un slogan nazist”

01.04.2021 | 20:38
Daniel Ghita PSD dupa ce a votat contra condamarii antisemitismului Florin Citu foloseste un slogan nazist
ADVERTISEMENT

Daniel Ghiță a făcut acuzații grave la adresa premierului Florin Cițu, la doar o zi după ce Camera Deputaţilor a adoptat miercuri o declaraţie privind unele manifestări cu caracter antisemit din România şi tentativele de reabilitare a criminalilor de război.

Deputatul PSD a fost singurul care a votat împotriva declarației de condamnare a antisemtismului. Unii dintre colegii săi au susținut că a apăsat din greșeală pe butonul “NU“. Ghiță nu și-a explicat votul, dar i-a acuzat ulterior, pe Facebook, pe adversarii săi politici de fascism.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după acest vot, el a scris că Dan Barna și Florin Cîțu sunt fasciști, întrucât compară PSD cu Ciuma Roșie.“CIUMA ROȘIE este un slogan nazist. Acest slogan fascist este folosit in România de toți liderii politici USR Plus și PNL“, a scris Ghiță, pe Facebook, după votul din Legislativ.

Ce spune deputatul Daniel Ghiță despre Florin Cîțu? ”Toți liderii și membrii PSD au fost hărțuiți cu un slogan fascist”

“Acest slogan fascist “ Ciuma roșie “ este folosit din 2015 in toate campaniile electorale USR plus și PNL, împotriva PSD. Toți liderii și membrii PSD au fost hărțuiți cu un slogan fascist.

ADVERTISEMENT

Premierul României, Florin Câțu, folosește in campania electorală, și în declarațiile politice un slogan nazist: «Iubitorul sloganului din lagarele naziste: “Nu luam prizonieri- ii ucidem pe toti, chiar si pe raniti».

Premierul Florin Câțu și Dan Barna folosesc sloganuri naziste: cine sunt fasciștii , huliganii si extremiștii a lui Dan Barna ? Nihil Sine Deo“, a mai afirmat deputatul PSD de Ilfov.

ADVERTISEMENT

Daniel Ghiță, mesaj dur pentru Dominic Fritz: ”Cine te-a trimis aici”

Daniel Ghiţă, ales în Parlamentul României. Cum și-a anunțat victoria: „Nimic fără Dumnezeu”
Daniel Ghiţă, ales în Parlamentul României.

”Tocmai Dominic Fritz, care este cetățean german, ales primar în Timișoara, s-a găsit să se plângă de extremism în România?
Domnule Fritz, ce treabă aveți, de fapt, cu noi, românii?
De ce nu ați continuat cariera politică acasă la dvs in Germania ?

Cine te-a trimis aici ? Pentru cine lucrați ? Ale cărui interese le reprezentați, de fapt?
Sunteți primar al unui oraș important din România , iar asta înseamnă că trebuie să răspundeți la aceste întrebări.
Toți românii, indiferent dacă v-au votat sau nu, au tot dreptul să afle aceste răspunsuri!(…)

ADVERTISEMENT

Din multe puncte de vedere, străbunii Dvs ( nemții ) au fost xenofobi, rasiști și extremiști. Este nevoie să vă aduc aminte că încă mai trăiesc supraviețuitori ai genocidului din lagărele de exterminare ale Germaniei Naziste?”, i-a transmis Daniel Ghiță, primarului Fritz, printr-o postare pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT