News

Daniel Ghiță refuză să poarte masca în Parlament. Cum a fost surprins deputatul în plenul Camerei

06.04.2021 | 19:51
Daniel Ghita refuza sa poarte masca in Parlament Cum a fost surprins deputatul in plenul Camerei
ADVERTISEMENT

Luptătorul Daniel Ghiță, intrat în Parlament pe listele PSD, a fost surprins din nou fără masca de protecție în instituția Legislativului.

La ședința plenului Camerei Deputaților de marți, deputatul fost atenționat să-și pună masca de protecție sau să părăsească sala, apelul fiind făcut de președintele de ședință, Cristina Prună (USR-PLUS).

ADVERTISEMENT

Imediat, momentul a provocat rumoare în sală. În ceea ce-l privește, Ghiță nu s-a conformat și, în ciuda avertismentului că va fi dat afară de la ședință, a stat fără mască în clădire.

Daniel Ghiță, din nou fără masca de protecție în Parlament. Cum a fost surprins deputatul PSD

După ce a participat la protestele anti-restricții organizate în aceste zile în București, fostul luptător de K1, Daniel Ghiță, în prezent demnitar al statului din postura de deputat PSD, s-a prezentat în Parlament fără masca de protecție purtată corespunzător.

ADVERTISEMENT

Marți, Ghiță a refuzat să poarte masca de protecţie în plenul Camerei Deputaţilor în ciuda faptului că preşedinta de şedinţă, Cristina Prună, i-a atras atenţia şi chiar l-a poftit afară din sală.

”Atentionez colegii fără mască să se conformeze regulilor. Dacă nu, să părăsească sala până îşi revizuiesc comportamentul”, a spus Prună, după care i s-a adresat direct lui Ghiță.

ADVERTISEMENT

”Domnule coleg, dacă puteţi să vă puneţi masca şi să o purtaţi în mod corect. Domnule deputat Ghiţă, cu dumneavoastră vorbesc”, i s-a adresat Cristina Prună deputatului PSD.

După ce a văzut că apelul său este în zadar, parlamentara USR-PLUS a cerut intervenția chestorului: ”Avem un coleg chestor în sală care poate să îl atenţioneze pe colegul nostru Daniel Ghiţă?”, a spus Cristina Prună.

ADVERTISEMENT

Imaginea cu Ghiță fără mască, distribuită în online de un deputat USR-PLUS

Colegul Cristinei Prună de partid, deputatul Mihai Poliţeanu a fotografiat momentul în care Ghiţă nu poartă masca de protecție corespunzător și l-a distribuit pe pagina sa de Facebook.

Daniel Ghiță, din nou fără masca de protecție în Parlament. Cum a fost surprins deputatul PSD. Sursa foto: Facebook/Mihai Polițeanu

”Circ cu PSD şi Daniel Ghiţă în plenul Parlamentului României. Preşedinta de şedinţă face apel la respectarea legii şi respectul faţă de colegi şi instituţia Parlamentului, solicitând unor deputaţi să-şi pună masca. Toată lumea se conformează, mai puţin Ghiţă”, a scris Poliţeanu pe pagina sa de socializare.

La finalul lunii martie, deputatul PSD Daniel Ghiță a luat parte la protestul anti-restricții desfășurat în Piața Victoriei. Imaginile surprinse la manifestație l-au arătat pe fostul luptător de K1 purtând masca de protecție pe o ureche, fără ca aceasta să îi acopere gura și nasul.

ADVERTISEMENT