Sport

Daniel Ghiţă, replică dură pentru Cătălin Moroşanu: “Unul care lupta cu paznicii de la un supermarket”

05.09.2019 | 18:37
Daniel Ghita replica dura pentru Catalin Morosanu Unul care lupta cu paznicii de la un supermarket
Daniel Ghiţă, replică dură pentru Cătălin Moroşanu Îmi tremură vocea, dar din studio te bat, mă!

Duelul verbal dintre Daniel Ghiţă şi Cătălin Moroşanu pare nesfârşit. Deşi, în ring sunt şanse mici să îi vedem vreodată, cei doi continuă duelul la distanţă printr-un război al declaraţiilor, care durează deja de un an de zile. 

Daniel Ghiţă, replică dură pentru Cătălin Moroşanu: “Săracul di el , îl las că e vai di el…

Moroşanu a ironizat luptele lui Ghiţă după revenire spunând că adversarii săi nu erau în cea mai bună formă fizică: “Şi-a făcut revenirea cu doi moși, cu Dzevad Poturak și Petr Vondracek, doi moși care aveau 40 și ceva de ani, fratele meu! Ăia veneau de la mici și bere!”, a fost şarja lui Moroşanu.

Răspunsul lui Ghiţă nu s-a lăsat aşteptat şi a venit printr-o postare de pe Facebook: “Când îl aud pe “bombariderul” României, că te ameninţă cu vocea tremurândă…. m-a apucat MILA… Pentru prima dată în viaţa mea îmi era milă de “bombardierul “ României!

Unul care lupta cu paznicii de la un supermarket… Cere atenţia mea! Hai, Ghiță, zi ceva de mine, ca nu mai am show-uri pe bani! Mă înjură lumea pe strada că fug di tine! Îmi tremură vocea, dar din studio te bat, mă!

Voiam să intru în direct să dau drept la replică, dar când am auzit cum îi tremură vocea… Mă gândeam: săracul di el , îl las că e vai di el… Mai mănâncă şi el o pâine cu numele lui Ghiţă! Mai scrie presa un articol, două. Îl mai bagă cineva în seamă, că mai nou îl papă “ dipresia”!

Când nu mai au rating şi show-uri pe bani grei sau nu îşi mai vând biletele la gale, îşi amintesc toți di Ghiţă! Bombardierii ăştia “ şmecheri”, campionii K1! Greu suportaţi adevărul… Hai să ne ţinem de el, că altfel murim “di foame”! Pe imaginea lui Ghiță mai păpăm şi noi o pâine.

Daca le pomeneşti numele le faci rating şi îi fac vedete! Plâng şi se victimizează: “are Ghiță civa cu mine, bre”. Bombardierii României au ajuns pisicuțe care se victimizează la TV? Hai, treci şi bate covoarele, că altceva nu cred că mai bați, decât câmpii… Văd, că încă mă visezi în ring. Pisicuţă, pis, pis, pis…”, e mesajul lui Daniel Ghiţă.

Daniel Ghiţă, replică dură pentru Cătălin Moroşanu Îmi tremură vocea, dar din studio te bat, mă!
Daniel Ghiţă, replică dură pentru Cătălin Moroşanu Îmi tremură vocea, dar din studio te bat, mă!

Daniel Ghiţă a revenit în ring anul trecut în luna octombrie când l-a învins după un meci cu Dzevad Poturak, pe care l-a făcut KO după 1 minut şi 35 de secunde. Apoi, Ghiţă l-a provocat pe Moroşanu şi de atunci este un adevărat război al declaraţiilor între cei doi.