Sport

Daniel Ghiță, săgeți către Moroșanu după victoria cu Vondracek: „De bătut tot îl bat”

29.03.2019 | 23:38
Daniel Ghita sageti catre Morosanu dupa victoria cu Vondracek De batut tot il bat

Daniel Ghiță a reușit o victorie spectaculoasă cu cehul Petr Vondracek. „Samuraiul sălbatic” i-a pus prima dată probleme cehului de 41 de ani cu un croșeu de dreapta direct în față. Vondracek a fost numărat din nou de oficiali, după încă o serie de lovituri, pentru ca apoi să fie făcut knock-out cu o lovitură de picior la ficat. La finalul partidei, Daniel Ghiță a vorbit încă o dată despre marele său rival, Cătălin Moroșanu.

Daniel Ghiță l-a atacat pe Moroșanu după victoria cu Vondracek

Imediat după ce a fost declarat învingător în partida cu Petr Vondracek, Daniel Ghiță l-a atacat pe Cătălin Moroșanu: „Aud în spate, aici, să-l bat pe Moroșanu. Nu asta e problema. Problema e dacă urcă în ring cu mine, că de bătut tot îl bat”, a spus Daniel Ghiță, potrivit digisport.ro.

Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu se află de câteva luni într-un război dur al declarațiilor, după ce Ghiță a revenit în ring după o pauză de patru luni. Primul meci de la revenire pentru Ghiță a fost victoria contra lui Dzevad Poturak, prin knock out tehnic în prima rundă.

Daniel Ghiță a vorbit despre Cătălin Moroșanu, după victoria cu Petr Vondracek

Daniel Ghiță l-a atacat pe Cătălin Moroșanu și înaintea partidei cu Vondracek

„Samuraiul” a avut cuvinte dur pentru Cătălin Moroșanu și cu câteva zile înaintea partidei cu Vondracek, desfășurată la Sala Polivalentă din București: „Eu aș vrea să închei cu Moroșanu, pentru că, în primul rând, nu poate să lupte și nu poate să se compare cu nivelul la care am ajuns eu. Pentru că, până la urmă, suntem două caractere diferite.

 El se chiloțărește pe la televizor, face tot felul de emisiuni și aș vrea să fac aici o paranteză: nu l-am văzut pe Federer că face așa ceva, nu am văzut-o pe Simona Halep că se duce la asemenea emisiuni. Nu s-a dat numărul unu și după aia s-a dus la asemenea emisiuni. Nu l-am văzut pe Messi să se ducă la asemenea emisiuni, nu l-am văzut pe Federer, pe Nadal. El duce sportul în derizoriu”, a spus Daniel Ghiță.