Sport

Daniel Ghiță, umilință totală pentru Benny Adegbuyi după KO suferit de acesta! “Te-a bătut doar cu mâna stângă”

09.12.2018 | 10:07
Daniel Ghiță a râs de Benny Adegbuyi după ce acesta a pierdul finala piramidei de la Rotterdam
ADVERTISEMENT

Daniel Ghiță nu a ratat momentul și l-a pus la punct pe Benny Adegbuyi după KO suferit de acesta în finala piramidei de la Rotterdam! Revenit de curând în circuit, Ghiță a postat pe o rețea de socializare un mesaj pentru Benny și a comentat în termeni duri eșecul acestuia. Umilință totală pentru Adegbuyi care a luat bătaie fără drept de apel de la Jamal Ben Saddik și acum trebuie să reziste și asaltului contestatarilor.

“Lupu te-a bătut doar cu mâna stângă! De zece ori?! Umilinţă pură! Cum te bucurai tu când am pierdut eu. Ce zici de Karma?”, a scris Daniel Ghiţă pe reţelele sociale. Nu s-a oprit aici fostul angajat SPP. Ghiță a ținut să încarce și un filmuleţ de pe youtube în care arată cum a reușit el să-l bată pe marocanul Saddik.

ADVERTISEMENT
Daniel Ghiță, umilință totală pentru Benny Adegbuyi după KO suferit de acesta! Ghită
Daniel Ghiță a revenit în circuit după o pauză de patru ani de zile

Daniel Ghiță, umilință totală pentru Benny Adegbuyi după KO suferit de acesta!

Lupta între Ben Saddik și Daniel Ghiță a avut loc în 2012, la Tokyo. A fost atunci un meci câștigat fără drept de apel de sportivul român care între timp s-a retras din circuit. A revenit după o pauză de patru ani de zile și l-a făcut knock out pe Dzevad Poturak. Un minut și 35 de secunde a durat lupta celor doi, însă ceilalți grei din circuit n-au fost deloc mulțumiți. Ba chiar, unii dintre ei au râs de adversarul ales de Ghiță pentru prima sa luptă.

Daniel Ghiță nu a ratat nici el prilejul și după meci i-a lansat provocarea anului lui Cătălin Moroșanu urmând ca lupta directă dintre ei să stabilească cine este numărul 1 în acest domeniu. Au răspuns imediat pe rețelele de socializare, atât Moroșanu, cât și Raul Cătinaș și Benny Adegbuyi. Toți trei l-au pus la punct pe Ghiță care nu s-a lăsat impresionat și a menținut invitația la luptă

ADVERTISEMENT
  • 62 de victorii are în întreaga carieră Daniel Ghiță