Sport

Daniel Ghiță, un nou atac la adresa lui Cătălin Moroșanu. “Face pe milogul la televizor! E fanul meu!”

20.03.2019 | 09:30
Daniel Ghita un nou atac la adresa lui Catalin Morosanu Face pe milogul la televizor E fanul meu

Daniel Ghiță își continuă duelul cu “Moartea din Carpați” iar luptătotul a lansat un nou atac la adresa lui Cătălin Moroșanu, sportiv care participă la emisiunea Ferma vedetelor. Acesta susține că este mult peste nivelul lui Moroșanu și l-a luat la țintă și pe Benny Adegbuyi. Daniel Ghiță a dezvăluit că își dorește să se lupte cu Badr Hari sau Rico Verhoeven.

Daniel Ghiță, un nou atac la adresa lui Cătălin Moroșanu

“Nu se poate compara performanța făcută de Benny Adegbuyi și Moroșanu cu ceea ce am făcut eu. Nu sunt nici la jumătatea mea. Nu este vorba de invidie, dar așa este. Moroșanu nu se poate compara cu mine, nu este nici la jumătatea mea.

El spunea că s-a apucat de acest sport că e fanul meu. Eu am 20 de ani de activitate, iar cei mai mulți bani i-am făcut în ultimii ani. Nu se pune problema ca eu să doresc să mă lupt cu Moroșanu pentru bani”, a spus Daniel Ghiță pentru GSP Live.

Daniel Ghiță despre Cătălin Moroșanu: “Nu are curaj! Îi este frică de mine!”

“Eu vreau să lupt din nou pentru centura Glory, vreau ca în scurt timp să mă bat cu Badr Hari sau cu Rico Verhoeven. Vreau să le arăt celor care se chiloțăresc la televizor la ce nivel sunt. Mi se pare destul de ridicol. Mă deranjează că se folosește de sport ca să ajungă la emisiunile TV. Mie mi-a demonstrat că nu are curaj și că îi este frică de mine.

El e showman și nu sportiv, e orice altceva. Mulge vacile și se chiloțărește. E un fricos. Face pe milogul la televizor. Are un grup în spate care îl învață prost. El a fost sunat de impresarul meu și nu a vrut să vină ca să semneze“, a mai spus Daniel Ghiță.

“Nu a venit nimeni să îmi propună un aranjament”

“Benny zicea că era numărul 1, a luptat cu unul care era pe locul 3 și ăla l-a bătut cu o singură mână. Înseamnă că meciurile de dinainte nu au fost reale. Am luptat o dată pentru titlul european și s-a dus cineva la el și i-a spus că îi dă mai mulți bani dacă reușește să mă bată. Este real, dar nu a câștigat. La mine nu a venit niciodată cineva să îmi propună să mă las bătut, să facem un aranjament“, a mai spus Daniel Ghiță.