Sport

Daniel Ghiță, un nou atac la Cătălin Moroșanu: „E bărbat sau nu? O să-l bat foarte rău”

15.12.2018 | 17:29
Daniel Ghita un nou atac la Catalin Morosanu E barbat sau nu O sal bat foarte rau
Daniel Ghiță, un nou atac la Cătălin Moroșanu
ADVERTISEMENT

Deși tocmai a anunțat că se va lupta cu Petr Vondracek în luna martie a anului viitor, Daniel Ghiță nu renunță la obiectivul său de a se lupta cu Cătălin Moroșanu înainte de a-și încheia cariera. „Samuraiul” a lansat noi atacuri la adresa rivalului său din România.

Ghiță nu este mulțumit de condițiile pe care Moroșanu le impune, care și-ar dori o luptă directă în cadrul Dynamite, franciză cu care se află sub contract. De altfel, Ghiță nu a fost impresionat de victoria lui Moroșanu împotriva lui Cuk, spunând despre adversar că nu știa să țină garda și că partida nu trebuia arbitrată de luptătorul Sebastian Ciobanu, bun prieten cu Moroșanu.

ADVERTISEMENT

Daniel Ghiță, un nou atac la Cătălin Moroșanu

“Eu l-am provocat pe Morosanu. El trebuie sa accepte provocarea, dar problema e ca pune prea multe conditii. Pana la urma, e barbat sau nu? Dar eu va promit voua ca daca lupta, am sa-l bat rau. Foarte rau! In martie o sa am un meci cu Vondracek, un luptator foarte bun, care a luptat si cu romani. O sa fie un meci de pregatire pentru ce va urma” – a spus Daniel Ghiță pentru PRO TV.

Cătălin Moroșanu s-a luptat vineri într-o gală organizată la Craiova împotriva croatului Ivo Cuk, pe care l-a învins extrem de ușor, cu un KO venit în prima rundă. După meci, luptătorul a dezvăluit că a ajuns în spital pe perfuzii în timpul pregătirii meciului cu Ivo Cuk, totul din cauza epuizării.

ADVERTISEMENT

Daniel Ghiță s-a luptat ultima dată pe 29 octombrie, atunci când l-a învins prin TKO în prima rundă pe pe bosniacul Dzevad Poturak. Viitorul său adversar, Petr Vondracek, are 41 de ani și a pierdut ambele meciuri disputate în 2018, de fiecare dată la decizie. Vondracek l-a învins de două ori în cariera sa pe Ciprian Sora, vărul lui Ghiță, cu care „Samuraiul” se află de asemenea în conflict.