Fotbal intern

Daniel Iftodi, mărturisire despre meciurile trucate din Liga 1 Betano! “Am jucat în peste 10 blaturi”

09.11.2018 | 13:45
Daniel Iftodi a câștigat de patru ori titlul în Liga 1 Betano

Jucător la toate cele trei mari cluburi bucureștene, Daniel Iftodi a făcut o mărturisire despre meciurile trucate la care a participat în Liga 1 Betano! Fostul mijlocaș a recunoscut că de-a lungul carierei a evoluat în peste 10 meciuri aranjate, dar a precizat și cum se puneau la cale astfel de partide. Iftodi l-a lăudat pe Jean Pădureanu, patron pentru care a evoluat în mai multe rânduri.

Daniel Iftodi, mărturisire despre meciurile trucate din Liga 1 Betano! Iftodi joacă fotbal
Daniel Iftodi este avertizat de Sebastian Colțescu în timpul unui joc din Liga 1 Betano

Daniel Iftodi, mărturisire despre meciurile trucate din Liga 1 Betano!

Daniel Iftodi și-a adus aminte și de unele meciuri în care pur și simplu jucătorii s-au chinuit ca să iasă rezultatul care trebuia. „Au fost unele meciuri în care pur și simplu nu intra mingea în poartă. Până la urmă era nevoit portarul să facă un penalty. Mai ales că unii voiau ca meciul să se termine în prima repriză. Am jucat în peste 10 astfel de meciuri”, a adăugat Daniel Iftodi.

Daniel Iftodi a reușit să câștige de patru ori titlul în Liga 1 Betano. De trei ori s-a încoronat alături de Steaua în trei sezoane consecutive. Mijlocașul a luat în 1998 cupa României alături de Rapid și a pierdut campionatul în ultima etapă. Doi ani mai târziu a devenit din nou campion, de data aceasta în tricoul dinamoviștilor. De altfel, Iftodi a reușit eventul alături de haită.

  • 372 de prezențe a avut Daniel Iftodi pe prima scenă a fotbalului românesc