News
notix pixel id

Daniel Ionașcu, lider al umaniștilor, mesaj despre vaccinare! „Fiecare român trebuie să înțeleagă”

20.11.2020 | 19:00
Daniel Ionașcu, lider al umaniștilor, mesaj despre vaccinare! „Fiecare român trebuie să înțeleagă”
Daniel Ionașcu a explicat cum vede vaccinarea. Sursa foto - ppusl.ro
ADVERTISEMENT

Daniel Ionașcu, lider al umaniștilor a transmis un mesaj despre vaccinarea anti COVID-19! Astfel, candidatul PPU (social-liberal) pentru Senatul României a explicat că românii trebuie să fie uniți și să înțeleagă ideea acestui vaccin.

Mai mult de atât, Ionașcu a transmis că lipsa unei comunicări eficiente ar putea da peste cap multe planuri. Umanistul speră ca România să primească în primăvară primul lot de un milion de vaccinuri.

”România duce lipsă de o comunicare eficientă și asta e ceea pe ce trebuie să ne concentrăm acum. Până în luna februarie 2021, atunci când în România ar urma să ajungă primul lot de un milion de vaccinuri anti COVID-19, trebuie să ne unim cu toții eforturile pentru o comunicare eficientă și să nu mai exite niciun fel de probleme sau povești.

ADVERTISEMENT

Ce spune Daniel Ionașcu despre vaccinare!

Așa cum fiecare român a ajuns să înțeleagă că acest virus există și el ucide, la fel, de această dată, fiecare român trebuie să înțeleagă că acest vaccin este făcut pentru vindecare”, a spus Daniel Ionașcu.

Vă readucem aminte și că Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU-SL a apărut în spațiul public cu o propunere importantă înainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie.

ADVERTISEMENT

Acesta nu a ezitat și a cerut constituirea unei ”liste a rușinii” pentru parlamentarii care nu au avut realizări în mandatele lor.

Concret, liderul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) crede că oamenii politici aflați în funcții publice trebuie să fie trași la răspundere pentru modul în care cheltuie banii statului.

ADVERTISEMENT

Ionașcu mai spune că în România este nevoie în primul rând de educație și că sancțiunile pecuniare nu reprezintă neapărat soluția optimă pentru dezvoltarea societății.

De asemenea, acesta este de părere că parlamentarii care nu au o activitate care să justifice statutul lor ar trebui incluși pe această ”listă a rușinii”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri