ADVERTISEMENT
Fotbal international

Daniel Isăilă a semnat cu Baniyas, astfel că Laurențiu Reghecampf va avea un rival român în Emirate

Autor: Sorin Dumitrescu | 11.05.2020 | 11:01
Daniel Isăilă a semnat cu Baniyas, astfel că Laurențiu Reghecampf va avea un rival român în Emirate
Daniel Isăilă a semnat cu Baniyas. Laurențiu Reghecampf va avea un rival român în Emirate. Foto: Sport Total FM.ro

Daniel Isăilă a semnat cu Baniyas. Fostul selecționer al reprezentativei de tineret a semnat un contract pe zece luni. Noua sa echipă ocupă locul 9 în clasamentul primei ligi din Emiratele Unite Arabe, având 23 de puncte, după cele 19 etape disputate în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Daniel Isăilă a semnat pentru zece luni în Emirate

Daniel Isăilă se află deja într-o situație delicată la Baniyas, prin faptul că nu există un buget de transferuri și va fi obligat fie să promoveze din tinerii din pepiniera clubului, fie să se orienteze spre jucători liberi de contract, dacă va avea nevoie de a întări actualul lot.

Pentru cele zece luni de contract Daniel Isăilă și stafful său vor primi suma de un milion de dolari, iar în funcție de rezultatele pe care echipa le va înregistra sub comanda sa la finalul perioadei se va discuta despre un alt contract.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ar fi acceptat oferta Costel Gâlcă era a doua variantă

Daniel Isăilă a semnat din postura de antrenor liber de contract, după despărțirea de Al-Hazem, echipa pe care a lăsat-o pe locul 12 în clasamentul primei divizii din Arabia Saudiă.

La Al Hazem Daniel Isăilă a sosit în vara anului 2018, când a fost înlocuit de Mirel Rădoi la echipa națională de tineret și a stat până în luna ianuarie din acest an.

ADVERTISEMENT

Și Gălcă e obișnuit cu fotbalul din Golf

Dacă Daniel Isăilă nu ar fi acceptat propunerea făcută de Baniyas oficialii clubului din Emirate aveau un al doilea nume de tehnician român pe listă, pe Costel Gâlcă, actualul antrenor al echipei daneze Vejle, liderul detașat al ligii a doua din Danemarca,

Și Costel Gâlcă nu e străin de fotbalul din țările arabe, întrucât înainte de Vejle a activat la Al Taawon și Al Feiha, în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Daniel Isăilă se va contra cu Reghecampf

În Emirate se profilează un derby românesc al băncilor tehnice, pentru că la ocupanta locului 7, Al Wasl, antrenor este Laurențiu Reghecampf. 

Și în Emiratele Arabe Unite campionatul s-a oprit în urmă cu mai bine de o lună, ca urmare a pandemiei de coronavirus, care a pus stop sportului aproape pe întreg mapamondul, cu foarte mici excepții.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!