Fotbal international

Daniel Isăilă a semnat cu Baniyas, astfel că Laurențiu Reghecampf va avea un rival român în Emirate

11.05.2020 | 11:01
Daniel Isaila a semnat cu Baniyas astfel ca Laurentiu Reghecampf va avea un rival roman in Emirate
ADVERTISEMENT

Daniel Isăilă a semnat cu Baniyas. Fostul selecționer al reprezentativei de tineret a semnat un contract pe zece luni. Noua sa echipă ocupă locul 9 în clasamentul primei ligi din Emiratele Unite Arabe, având 23 de puncte, după cele 19 etape disputate în acest sezon.

Daniel Isăilă a semnat pentru zece luni în Emirate

Daniel Isăilă se află deja într-o situație delicată la Baniyas, prin faptul că nu există un buget de transferuri și va fi obligat fie să promoveze din tinerii din pepiniera clubului, fie să se orienteze spre jucători liberi de contract, dacă va avea nevoie de a întări actualul lot.

ADVERTISEMENT

Pentru cele zece luni de contract Daniel Isăilă și stafful său vor primi suma de un milion de dolari, iar în funcție de rezultatele pe care echipa le va înregistra sub comanda sa la finalul perioadei se va discuta despre un alt contract.

Dacă nu ar fi acceptat oferta Costel Gâlcă era a doua variantă

Daniel Isăilă a semnat din postura de antrenor liber de contract, după despărțirea de Al-Hazem, echipa pe care a lăsat-o pe locul 12 în clasamentul primei divizii din Arabia Saudiă.

ADVERTISEMENT

La Al Hazem Daniel Isăilă a sosit în vara anului 2018, când a fost înlocuit de Mirel Rădoi la echipa națională de tineret și a stat până în luna ianuarie din acest an.

Și Gălcă e obișnuit cu fotbalul din Golf

Dacă Daniel Isăilă nu ar fi acceptat propunerea făcută de Baniyas oficialii clubului din Emirate aveau un al doilea nume de tehnician român pe listă, pe Costel Gâlcă, actualul antrenor al echipei daneze Vejle, liderul detașat al ligii a doua din Danemarca,

ADVERTISEMENT

Și Costel Gâlcă nu e străin de fotbalul din țările arabe, întrucât înainte de Vejle a activat la Al Taawon și Al Feiha, în Arabia Saudită.

Daniel Isăilă se va contra cu Reghecampf

În Emirate se profilează un derby românesc al băncilor tehnice, pentru că la ocupanta locului 7, Al Wasl, antrenor este Laurențiu Reghecampf. 

ADVERTISEMENT

Și în Emiratele Arabe Unite campionatul s-a oprit în urmă cu mai bine de o lună, ca urmare a pandemiei de coronavirus, care a pus stop sportului aproape pe întreg mapamondul, cu foarte mici excepții.

ADVERTISEMENT