Sport

Daniel Isăilă dă lovitura. Antrenorul român a semnat cu echipa celui mai longeviv conducător din lume

Tehnicianul de 52 de ani, fost selecționer la naționala U21, va antrena în sezonul viitor echipa Khor Fakkan, din Emiratele Arabe Unite
08.06.2024 | 19:41
Daniel Isaila da lovitura Antrenorul roman a semnat cu echipa celui mai longeviv conducator din lume
Damiel Isaila va antrena echipa Khor Fakkan, din Emiratele Arabe Unite FOTO instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Isăilă a renunțat în urmă cu șase ani la naționala de tineret a României. El a ales în 2018 să-și continue activitatea în zona araba, unde a antrenat, un sezon, pe Hazem (Arabia Saudită) și apoi trei ani pe Baniyas (Emiratele Arabe Unite).

A avut o serie de nouă meciuri fără înfrângere

Anul acesta, Isăilă a preluat din mers echipa Ajman, din Emirate. Tehnicianul român a pus-o pe picioare și a avut un final de sezon incredibil. Ajman a terminat campionatul cu o serie de nouă meciuri fără înfrângere.

ADVERTISEMENT

Parcursul bun și evoluția pozitivă a echipei i-au ridicat cota lui Isăilă. Antrenorul român a semnat un nou contract și din sezonul viitor va antrena Khor Fakkan Club, o formație din Emiratul Sharjah, unde activează și Olăroiu.

Isăilă preia echipa celui mai longeviv conducător din lume. Sultan bin Muhammad Al-Qasimi. În vârstă de 84 de ani, acesta conduce emiratul Sharjah din 1972. El este cel mai longeviv conducător din lume.

ADVERTISEMENT

Khor Fakkan Club n-a avut mari performanțe în fotbal. A terminat sezonul recent încheiat pe locul 12, dar visează la o poziție de vârf în sezonul viitor cu antrenorul român. Formația pe care a luat-o Isăilă a fost antrenată de muntenegreanul Nebojsa Jovovic.

Deși a avut oferte din România, inclusiv de la FCSB și CFR Cluj, în urmă cu ceva timp, Isăilă a decis să-și continue activitate în zona araba. El s-a stabilit cu familia acolo și nu are de gând să se întoarcă prea curând în țară.

ADVERTISEMENT

Olăroiu a prins Europa League a arabilor

Campionatul din Emiratele Arabe Unite se va relua la finalul lunii august. La sfârșitul ultimei ediții, Sharjah FC, echipa lui Cosmin Olăroiu a reușit să prindă locul patru, care îi permite accesul în echivalentul Europa League din Asia.

Oli a luat, anul trecut, trei trofee din patru posibile cu Sharjah, dar, în acest sezon, echipa lui a avut un parcurs mult sub ce a fost sezonul trecut. Într-un final însă, antrenorul cu 21 de trofee a mai salvat sezonul cu această calificare în cupele asiatice.

ADVERTISEMENT

Și Mirel Rădoi a antrenat în anul fotbalistic 2023-2024 în Emirate. Fostul international a stat pe banca celor de la Al Jazira, echipa patronului de la Manchester City, însă a demisionat după trei luni.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: