Fotbal intern

Daniel Isăilă a depus memoriu! “Să îmi dea banii pe care i-am muncit!”

Daniel Isăilă a fost demis de la Astra Giurgiu din cauza rezultatelor modeste ale echipei din ultima vreme, chiar dacă în vară a reuşit să cîştige primeşe două trofee din istoria echipei:...
Autor: Marian Popovici | 20.10.2014 | 21:40
Daniel Isăilă a depus memoriu!

Daniel Isăilă a fost demis de la Astra Giurgiu din cauza rezultatelor modeste ale echipei din ultima vreme, chiar dacă în vară a reuşit să cîştige primeşe două trofee din istoria echipei: Cupa şi Supercupa României. Patronul echipei, Ioan Niculae nu a vrut însă să îi achite restanţele salariale şi astfel, Isăilă a depus memoriu în faţa fostului club:

“Am depus azi memoriu pentru a-mi lua banii din contract, pe care i-am muncit, ce era stipulat acolo. Cu Dinu Gheorghe m-am înţeles bine, cu domnul Niculae a fost problema.  Ne înţelesesem la un moment dat pentru plata în rate, dar domnul Niculae n-a fost de acord pînă la urmă, aşa că ajungem la Comisii. Îmi pare rău, asta e viaţa!”, a declarat Isăilă la Digisport.

În locul lui Isăilă a fost adus Oleg Protasov, fost antrenor al Stelei în anul 2005. În primul meci după demiterea lui Isăilă, Astra a încheiat la egalitate, 1-1 pe terenul lui Gaz Metan.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!