Fotbal intern

Daniel Isăilă, dezvăluire neașteptată despre Ianis Hagi. “Președinții din Liga 1 nu-l doreau la echipa națională!”

23.05.2020 | 12:21
Daniel Isaila dezvaluire neasteptata despre Ianis Hagi Presedintii din Liga 1 nul doreau la echipa nationala
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer al naționalei de tineret, Daniel Isăilă, a semnat un contract cu echipa Baniyas din campionatul Emiratelor Arabe Unite. El a lăsat naționala de tineret în vara lui 2018, plecând să antreneze în Golf.

Daniel Isăilă nu a ținut cont de presiunile președinților din Liga 1

Daniel Isăilă a dezvăluit la Telekom Sport un aspect mai puțin știut despre Ianis Hagi, pe care îl consideră un jucător de mare valoare. El susține că au existat președinți din Liga 1 care chiar au pus presiune asupra sa când era selecționer pentru ca fiul lui Gică Hagi să nu fie convocat!

ADVERTISEMENT

Însă Daniel Isăilă și-a văzut de treaba sa și a continuat să îl convoace pe Ianis chiar și atunci când nu juca, pentru că a fost convins de talentul jucătorului și nu pentru că purta un nume special.

Era criticat că îl convoca pe Ianis când nu juca la Fiorentina

”E un jucător extrem de talentat, fantastic. Îmi aduc aminte că eram extrem de criticat că îl selecţionam când nu juca la Fiorentina.

ADVERTISEMENT

Diferiţi preşedinţi de cluburi îmi tot trimiteau mesaje… Am avut o presiune fantastică. Şi uite că nu m-am înşelat.

E convins că și-a găsit locul la Rangers

E un jucător care în orice moment îţi poate decide singur un joc. Jucătorii ca el sunt rari şi trebuie susţinuţi, trebuie încurajaţi.

ADVERTISEMENT

Eu cred foarte mult în el, trebuie să îşi găsească un mediu propice… cred că l-a găsit acum. Se simte foarte bine acolo, a demonstrat la Glasgow Rangers”.

Ianis Hagi are deja zece meciuri la naționala de seniori

Cu toate aceste contestări venite din partea mai multor oficiali din Liga 1, Ianis Hagi (21 de ani) a strâns 16 meciuri pentru echipa națională a României U21, acolo unde a debutat pe 24 martie 2017 și a dat 4 goluri. Mai mult, fiul Regelui a adunat 10 prezențe și în tricoul primei reprezentative din noiembrie 2018 până în prezent.

ADVERTISEMENT

Daniel Isăilă a fost mereu genul de antrenor care nu a plecat urechea la nici un fel de vorbă a unui oficial de club, el făcând întotdeauna numai ceea ce a considerat el de cuvință că trebuie făcut.

ADVERTISEMENT
Tags: