Sport

Daniel Isăilă, fair play după calificarea tricolorilor mici! ”Poate dacă rămâneam, nu ajungeam aici!”

25.06.2019 | 09:07
Daniel Isaila fair play dupa calificarea tricolorilor mici Poate daca ramaneam nu ajungeam aici

Selecționerul care a început campania de calificare la Campionatul European de tineret, Daniel Isăilă a fost fair play după calificarea tricolorilor mici! Actualul antrenor al arabilor de la Al Hazem nu a vrut să-și aroge niciun merit pentru performanța bifată de foștii lui elevi. “Eram convins că au calitate şi că pot învinge orice adversar”, a mărturisit Daniel Isăilă pentru Telekom Sport.

Daniel Isăilă, fair play după calificarea tricolorilor mici!

De remarcat că Daniel Isăilă a plecat în mijlocul campaniei în Arabia Saudită, oferta financiară fiind una deosebit de tentantă. A fost momentul în care Federația l-a adus la echipă pe Mirel Rădoi. Isăilă spune că acum îl încearcă un ușor regret, dar recunoaște că dacă rămânea la națională poate traseul nu era unul la fel de bun. ”Puţin, poate pe undeva da, dar am luat cea mai bună decizie la momentul respectiv şi eu niciodată nu am fost un antrenor norocos.

Sunt anumite detalii în jocuri, ai nevoie ca antrenor să ai o anumită şansă în anumite momente. Din păcate pentru mine a trebuit să muncesc mult prea mult ca să ajung la acest nivel. Şi poate nu am fi fost aici, cine ştie? Nu aş fi fost la fel de inspirat ca Mirel” a mai spus Isăilă. Tricolorii mici vor juca împotriva Germaniei în semifinalele Campionatului European.

Daniel Isăilă, fair play după calificarea tricolorilor mici! Daniel Isăilă
Daniel Isăilă regretă că nu a rămas alături de naționala de tineret. Sursa foto – facebook

Isăilă, „all in” pe elevii lui Mirel Rădoi

Isăilă nu se teme de nemți și crede că foștii lui elevi au forța și valoarea să învingă orice altă echipă națională. ”Germania a arătat o forţă deosebită, dar la ce am văzut la ultimul meci, cu Austria, au arătat că au şi carenţe şi slăbiciuni. rice este posibil. Şi noi, la forţa, la entuziasmul de care am dat dovadă, de maturitatea în joc, de forţa grupului, suntem capabili de orice”, a adăugat Isăilă.

Mai mult de atât, Isăilă îi vede pe elevii lui Mirel Rădoi în finala competiției și spune că o eventuală calificare n-ar fi deloc o surpriză. ”Nu, din moment ce am ajuns până aici ar fi o confirmare a muncii şi a momentului bun în care ne aflăm”.

 

 

Tags: