Fotbal intern

Daniel Isăilă, forţat să plece de la România U21? “Nu vreau să spun mai mult!”

22.11.2018 | 21:36
Daniel Isaila fortat sa plece de la Romania U21 Nu vreau sa spun mai mult
ADVERTISEMENT

Daniel Isăilă, actualul antrenor al echipei Al Hazm, din Arabia Saudită, a lăsat să se înţeleagă că a fost forţat să plece de pe banca tehnică a naţionalei României U21. Deşi când a acceptat oferta de a merge să antreneze echipa din Arabia Saudită a evitat să zică motivul pentru care n-a continuat să o pregătească pe reprezentativa de tineret, Daniel Isăliă a dat cărţile pe faţă acum.

Antrenorul în vârstă de 46 de ani a declarat pentru prima dată după despărţirea de FRF că este trist că a plecat de la echipa naţională a României U21. Mai mult, acesta a lăsat să se înţeleagă că a purtat mai multe discuţii cu oficialii Federaţiei Române de Fotbal şi după aceea a luat decizia de a-şi rezilia înţelegerea, deşi “tricolorii” mici aveau şanse să meargă la EURO 2019 şi în acel moment.

ADVERTISEMENT

A fost forţat Daniel Isăilă să plece de la România U21? Ce zice antrenorul

Mi-a părut rău atunci pentru că a trebuit să plec! Am avut multe discuții cu conducerea FRF și în urmă acestor discuții am luat această decizie. Nu vreau să comentez mai mult, a trebuit să plec!”, a replicat misterios, la ProX, Daniel Isăilă. Întrebat dacă a avut vreo legătură cu numirea ulterioară a lui Mirel Rădoi, acesta a răspuns:  Nu s-au făcut presiuni pentru a-i face loc lui Rădoi, e exclus! Au fost alte discuții, dar nu mai contează. Au fost discuții inițiale, am revenit înainte să semnez contractul, apoi am pus în balanță, eram la final de contract, am discutat ceva și am luat această decizie”, a mai spus antrenorul lui Al Hazm.

Daniel Isăilă în timpul unui meci jucat de România U21 cu Portugalia U21
Daniel Isăilă în timpul unui meci jucat de România U21 cu Portugalia U21

Daniel Isăilă a stat în 8 meciuri pe banca tehnică a echipei naţionale a României U21. Antrenorul în vârstă de 46 de ani a ajuns la un acord cu FRF în decembrie 2016 şi a plecat pe 10 iunie 2018.

ADVERTISEMENT
Tags: