Sărbătoare în vestiar! ”Bravo, Ianis! Mă aruncau ăștia în tavan!”. Video exclusiv şi galerie foto

Andrei Trifan    Traian Terzian    Claudiu Surmei   
în Echipa nationala
17/10/2018, 01:48
Sărbătoare în vestiar! ”Bravo, Ianis! Mă aruncau ăștia în tavan!”. Video exclusiv şi galerie foto GALERIE FOTO
Daniel Isăilă i-a felicitat pe jucători naționalei de tineret pentru calificarea la Campionatul European din 2019

Naționala de tineret a sărbătorit în stil mare calificarea la Euro 2019. Atât de mare încât au fost la un pas să-și accidenteze selecționerul. Reporterii FANATIK.RO au surprins conversația între Mirel Rădoi și Ianis Hagi, în care antrenorul îi mulțumea jucătorului de la Viitorul pentru faptul că a scăpat întreg din bucuria de la cabine.

”Bravo, Ianis! Mă aruncau ăștia în tavan!” a fost replica lui Rădoi.

În vestiar, în momentele de bucurie, fostul selecționer al echipei naționale de tineret a României, Daniel Isăilă, i-a felicitat pe jucători pentru calificarea la Campionatul European din 2019. Tehnicianul i-a sunat pe ”tricolori” în momentul în care aceștia au ajuns la vestiare după victoria din meciul cu Liechtenstein, care a adus marea performanță.

Jucătorii reprezentativei de tineret au pus telefonul pe speaker și au ascultat felicitările venite de la Daniel Isăilă, după care i-au scandat numele tehnicianului care acum antrenează formația Al Hazm din Arabia Saudită. Actualul selecționer, Mirel Rădoi, a declarat că a ținut special ca jucătorii să stea de vorbă cu Isăilă.

România U21 – Liechtenstein U21 bucurie vestiar

Imaginile bucuriei! Tricolorii mici au pornit fiesta după fluierul final al meciului cu Liechtenstein – https://goo.gl/qBBjDuToate informaţiile sunt aici – https://goo.gl/qBBjDu#calificareU21 #Romania #bucurievestiar

Gepostet von Fanatik.ro am Dienstag, 16. Oktober 2018

Daniel Isăilă i-a felicitat pe jucătorii naționalei de tineret pentru calificarea la Euro 2019

”Am ţinut şi eu şi cei de lângă mine să fie şi Isăilă prin videoconferinţă lângă noi în momentele astea. E şi meritul lui, el a început campania, el a promovat mai mulţi jucători la lot. E un moment de bucurie în care trebuie să fim cu toţii uniţi”, a spus Mirel Rădoi la Pro X.

Jucătorii naționalei de tineret au sărbătorit calificarea pe gazonul stadionului Ilie Oană din Ploiești
Jucătorii naționalei de tineret au sărbătorit calificarea pe gazonul stadionului Ilie Oană din Ploiești

Echipa națională de tineret a României s-a calificat după 20 de ani la un turneu final, după ce au învins la Ploiești, cu scorul de 4-0, reprezentativa Liechtensteinului. ”Tricolorii” vor fi în ultima urnă valorică la tragerea la sorți care va avea loc în 23 noiembrie, de la ora 19:00, la Bologna.

Închide ×