Carousel hot news

Daniel Isăilă: “Mizez pe ambiţia jucătorilor mei”

Daniel Isăilă a spus, în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Omonia, care sunt punctele forte şi cele slabe ale echipei din Giurgiu. Antrenorul consideră că echipa cipriotă are...
18.07.2013 | 10:22
Daniel Isăilă:
Daniel Isăilă prefaţează meciul cu Omonia Nicosia

Daniel Isăilă a spus, în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Omonia, care sunt punctele forte şi cele slabe ale echipei din Giurgiu. Antrenorul consideră că echipa cipriotă are tradiţie în spate, dar că jucătorii Astrei sînt băieţi ambiţioşi.

“Suntem pregătiţi, încrezători, aşteptăm cu nerăbdare partida. Mizez pe ambiţia şi foamea de rezultate a băieţilor. Omonia este o echipă de tradiţie în Cipru, cu jucători de valoare, internaţionali, dar şi noi avem jucători buni şi mizez pe dorinţa lor de afirmare. La începutul partidei plecăm cu şanse egale, dar sper ca pe parcurs balanţa să se încline în favoarea noastră”, a spus Isăilă, citat de Mediafax.

Goalkeeperul Silviu Lung Jr. prevede că Omonia are şanse mai mari la victorie: “Este o echipă experimentată, cu jucători valoroşi, dar sperăm să îi contracarăm şi să obţinem un rezultat bun. Omonia este o echipă mult peste Domzale. Orice scor ar fi în tur, nu am pleca favoriţi la Nicosia, Omonia are nişte suporteri extraordinari acasă“.

Meciul Astra Giurgiu – Omonia Nicosia se va disputa azi, de la 21.30, pe Naţional Arena şi va fi transmis de DigiSport 2.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri