Fotbal intern

Daniel Isăilă pleacă în Golf. “Nu puteam să refuz aşa ceva!”

08.06.2018 | 14:23
Daniel Isaila pleaca in Golf Nu puteam sa refuz asa ceva

Isăilă va semna un contract în zona Golfului! Selecţionerul Daniel Isăilă s-a despărţit de Federaţia Română şi a ales să renunţe la funcţia de selecţioner al naţionalei Under 21.

Site-ul FRF a anunţat căDaniel Isăilă a ales să renunţe la funcţia de selecţioner al naţionalei U 21, deoarece o să înceapă un nou proiect în cariera sa. FANATIK.RO a aflat că fostul antrenor de la tineret a decis să dea curs unei oferte venite în urmă cu o lună din Arabia Saudită.

Daniel Isăilă pleacă în Golf. “Nu puteam să refuz aşa ceva!”

Contactat de către FANATIK.RO, Daniel Isăilă a confirmat informaţiile şi a vorbit de planurile sale de viitor: “Este adevărat. Voi pleca la sfârşitul acestei luni la o echipă din zona Golfului. Nu vă pot oferi momentan numele ei deoarece o să dea clubul respectiv cât mai curînd un comunicat. Am primit această ofertă în urmă cu o lună de zile şi am anunţat imediat conducerea FRF.

Ca să vă spun sincer, am făcut şi eu la fel ca Dan Petrescu. Am cerut din ce în ce mai mult, dar până la urmă arabii mi-au acceptat tot. Îl voi lua cu mine în staff de la naţionala de tineret doar pe Nae Constantin. Echipa pe care o voi antrena este nou promovată. Nu ştiu cine o să vină în locul meu la U21, dar dacă voi fi întrebat o să le dau o sugestie celor de la FRF”, a spus Daniel Isăilă.

Din informaţiile FANATIK.RO, ofertele pe care Daniel Isăilă le are sunt de la Al Hazm şi Al Wehda Mecca, ambele din Arabia Saudită.