News

Daniel Moroșanu, prim-vicepreședintele PNL Vrancea, nu s-a prezentat la Bacalaureat. Ce motiv a invocat

Daniel Moroșanu a ratat și anul acesta Bacalaureatul. Acesta mai avea de susținut doar proba scrisă de Limba și literatura română.
28.06.2021 | 20:17
Daniel Morosanu primvicepresedintele PNL Vrancea nu sa prezentat la Bacalaureat Ce motiv a invocat
ADVERTISEMENT

Daniel Moroșanu, prim-vicepreședintele PNL Vrancea ar fi trebuit să susțină doar o probă anul acesta, dar a decis să nu se prezinte la examen. Liderul local, în vârstă de 43 de ani a luat anul trecut la Limba română nota 3.60.

Anul acesta, deși era încrezător în șansa sa a decis în ultimul moment să nu se prezinte și a invocat motive personale.

ADVERTISEMENT

Daniel Moroșanu, prim-vicepreședintele PNL Vrancea nu s-a prezentat la Bacalaureat

Daniel Moroșanu a terminat în urmă cu trei ani liceul la seral. Pe vremea când era adolescent, el a făcut o școală profesională de mecanici auto. Anul trecut acesta a luat 7,55 la Istorie, 8,65 la Geografie și 3.60 la Limba română.

“Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Am învățat și sper să fie bine”, spunea acesta anul trecut.

ADVERTISEMENT

Daniel Moroșanu mai spunea că și-ar dori să se înscrie la facultate, dar nu a avut curaj să susțină din nou examenul la sesiunea din toamnă.

“Sunt un tip ambițios, am capacitatea si voi face si dovada sa merg la facultate. Nu mă pricep cu doctoratele, ca nu vreau sa ajung ca domnul Ponta sa plagiez. Îmi știu limitele și îmi sunt suficiente doar studiile superioare, facultate și licență”, mai spunea Daniel Moroșanu.

ADVERTISEMENT

Astfel, în acest an ar fi trebuit să se prezinte la o singură probă. Prim-vicepreședintele PNL Vrancea declara pentru Ziarul de Vrancea că este încrezător și că s-a pregătit pentru examen.

“M-am pregătit. M-am înscris și anul trecut, dar nu eram atât de pregătit și sigur. Am făcut meditații câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul școlii ceea ce predau profesorii la meditații. Cred că ar trebui mai multă implicare și determinare din partea lor.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte mulți care fac lucrul ăsta și pentru a nu mai face loc pentru meditații după ore. Dacă copiii și-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranță n-ar mai avea nevoie de meditație”, a mai spus acesta pentru Ziarul de Vrancea.

Totuși, luni, 28 iunie acesta a ales să nu se prezinte la examen, făcând astfel parte dintre cei 3% care nu au susținut prima probă. A invocat motive personale.

Daniel Moroșanu este din 2017 prim-vicepreședinte al PNL Vrancea și se ocupă de Departamentul de Politici Publice.

ADVERTISEMENT