Fotbal intern

Daniel Niculae a explicat de ce vrea să plece de la Rapid. “S-au tărăgănat lucrurile!”

02.05.2018 | 13:48
Daniel Niculae a explicat de ce vrea sa plece de la Rapid Sau taraganat lucrurile

Daniel Niculae a explicat de ce vrea să plece de la Rapid. Chiar dacă formaţia din Giuleşti se află pe prima poziţie în Liga 4, la 7 puncte de CSA Steaua, atacantul a anunţat vinerea trecută că “meciul cu Carmen ar putea fi ultimul pentru mine la Academia Rapid”.

Daniel Niculae nu a fost titular, ci a intrat pe finalul partidei câştigate de giuleşteni cu 3-0. “Probabil că n-o să mai joc deloc vineri, cu Metaloglobus. Totul depinde dacă până atunci se rezolvă problemele de la club. Nu e vorba doar despre personalitate juridică sau CIS. În vara trecută, la începutul proiectului, s-au pus la punct nişte lucruri. De atunci s-au tărăgănat lucrurile, nu s-a făcut nimic. Şi am senzaţia la unele persoane. Pe imaginea mea, a lui Pancone şi a primarului de la Sectorul 1, conduc şi iau decizii alţii.”

Ce zice Daniel Niculae despre plecarea de la Rapid

“Deocamdată nu vreau să spun mai multe. Lumea vorbeşte, dar în acte, oficial, eu nu sunt preşedinte şi nici Pancu nu e director tehnic. Suntem doar jucători. Eu nu sunt certat cu Pancu. Am vorbit amândoi la antrenamente zilele astea, i-am explicat ce mă deranjează şi mi-a dat dreptate. Dacă el nu se simte lezat, e treaba lui, eu nu pot să accept unele lucruri.

Una s-a promis, alta se face. Nu suport să se întâmple asta la clubul pe care îl iubesc, pentru care mi-am rupt picioarele de la 13 ani, de când jucam pe zgura de la «Pasteur». Să fie clar, nu ţin neapărat să fiu preşedinte. Poate să fie oricine, dar vreau să se respecte ce s-a stabilit. Dacă nu, e foarte posibil ca săptămâna viitoare să iau o decizie finală, cu tot regretul pentru oameni de la club, pentru colegi şi pentru suporteri“, a declarat Daniel Niculae pentru gsp.